4 Temmuz 2010 Pazar

Üzerinde düşünülmesi gereken önemli bir kitap!

Görünmeyen Önderler: Rotary ve Lions Kulüpleri


Yazan: Ali Uğur
Yayınlayan: Burak Yayınları


Kuruluşu bir asra yaklaşan Beynelmilel Rotary ve Lions Kulüpleri, Türkiye dahil dünyanın birçok ülkesinde toplum hayatı ve devletler üzerinde bir baskı grubu olarak etkisini sürdürmektedir.

Fikir ve ideal yönünden organik bir bütünün uzuvlarından olan bu kulüplerin, Dünya Yahudiliği'nin maske teşkilat'larından ikisi olduğu muhakkaktır. Kitabımızda sergilenen belge ve fikirler bu hususu teyid için kafi gelecektir.

(Kaynak: kitapyurdu.com)


***


Ayrıca bakınız:

'Bir kurum neden ödül verir?..'

Ödül piyasası canlandı

AKP'li bakanlıktan sadaka (50 bin YTL) alanlar!

Bulunmaz Tiyatro'dan ödül açıklaması!...

Lions, tiyatronun her alanına el atıyor!

"devrim istiyorsanız devrim yapalım / rüzgar nerden esiyor ona bakalım / darbe olsun derseniz darbe yapalım / rüzgar nerden esiyor ona bakalım"

Su Gösteri Sanatları Sahnesi, Sakıncalı Piyade oyunuyla, Lenin'in devrim yaptığı yıl ABD'de kurulan Lions'un verdiği ödülü alarak rüştünü ispatladı(!)

Yenikapı Tiyatrosu, Palto oyunuyla, Lenin'in devrim yaptığı yıl ABD'de kurulan Lions'un verdiği En İyi Koreografi Ödülü'nü alarak rüştünü ispatladı(!)

Bu işler böyledir; 1917'de kurulmuş Sovyetler'i benimseyen Bulunmaz'ı LİNÇ etmek istersin, 1917'de Amerika'da kurulmuş Lions Kulübü'nden ödül alırsın!

1917'de ABD'nin Teksas eyaletine bağlı Dallas kentinde kurulan Lions Kulübü'nün verdiği iane ödülünü reddeden Yaşar Ersoy, tiyatronun onurunu korudu!

Tiyatroda saflar netleşiyor; bir yanda Kültür Bakanlığı çanağı yalayan, Efes Pilsen tezgâhtarlığı yapan, Lions Ödülleri alanlar; diğer yanda BULUNMAZ!