18 Aralık 2012 Salı

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından ve KORSAN Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları ile LİNÇÇİ ve KORSAN Mimesis sitesinin has adamlarından Bilal Akar, yazdığı yeni yazıda(?!) karşımıza Shakespeare Çocuğu George Orwell'ın her niyete okunabilecek bir sloganını çıkarıvermiş: “… etiyle, kanıyla somut işçileri doğal düşmanlarıyla, yani polisle, gerçek bir çatışmada görünce, kendi kendime hangi yanda olduğumu sormam gerekmiyordu.”

Tıklayınız: "Akıl Akıl Gel Hukuka Takıl [Telif Tartışmaları]"

***


Ayrıca bakınız:


Sosyalist OYUN Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Bulunmaz Tiyatro - İstanbul Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın İnternet ortamında yayınladığı ve içeriğinde zerre kadar hakaret ögesi bulunmadığından, daha sonra BERAAT ettiği bir video konuşması için bile "konuyu mahkemelik hale getirme tehdidi"yle yetinmeyip, avukatları İnan Yılmaz'la Uğur Demirci Tosun'a güvenerek, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı huzurunda suç duyurusunda bulunup, ŞİKÂYETÇİ ve DAVACI olarak, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın KAMU DAVASI ile yargılanmasına neden olan LİNÇÇİ yazar Ömer Faruk Kurhan, "Başbakan'ın konuyu mahkemelik hale getirme tehdidi"nden bile ciddi bir rahatsızlık duyma lüksünü hangi vicdanla dile getirip, bu rahatsızlığı dile getirmeyi hangi yasa maddesinden alıyor? BUNU ÇOK MERAK EDİYORUZ ÇOOOK!

Hilmi Bulunmaz, Feridun Çetinkaya'yı okuyunca dedi ki: "LİNÇÇİ Mimesis'e 'ONK haberin çarpık' demişler, 'nerem doğru ki' demiş!

Büktel, aşağıdaki tweet'inde bizce at hırsızlarına haksızlık etmiş!

LİNÇÇİ Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları'nın başını çektiği bir site!

LİNÇÇİ Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları, şimdi korsanlık yapıyor!

LİNÇÇİ BÜO'nun korsanlığını Boğaziçi Üniversitesi de onaylayıp, ONK'a seve seve olmasa da söke söke telif ödemek zorunda kaldı

LİNÇÇİ Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları, Brecht'i bile sömürüyor!

"Theope" adlı oyunun yazarı ve "Ölüleri Gömün" oyununun çevirmeni Coşkun Büktel'le Bulunmaz Tiyatro - İstanbul Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarını ilelebet ilga ve imhâ etmek için bir araya gelen 1100 KİŞİLİK KİŞİLİKSİZ KİŞİ ve ONLARCA KİŞİLİKSİZ KURULUŞ tarafından desteklenen LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları'nın korsanlığına demokratik kılıf hazırlama telaşındakilerin "KINIYORUZ" aldatıcı sözcüğüyle ONK Ajans'a karşı başlattıkları LİNÇ KAMPANYASI karşısında gayet net bir tavır geliştirip, LİNÇÇİ harekete karşı Bertolt Brecht'in telif hakkını ve ONK Ajans'ın emeğini savunma refleksi geliştiriyoruz!

LİNÇÇİ Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları, korsanlığın doğal bir hak olduğunu sanan avanakları facebook bataklığı derinliğine çekiyor!

EPİK VE DİYALEKTİK TİYATRO YAZARI BERTOLT BRECHT'LE ONUN TÜRKİYE'DEKİ OYUN TELİF HAKLARINI SAVUNAN ONK AJANS'A KARŞI PİS BİR KORSANLIK YAPAN LİNÇ KAMPANYASI ANA SPONSORU BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ OYUNCULARI'NIN BÜYÜK BİRADERİ LİNÇÇİ ÖMER FARUK KURHAN BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ SALON GÖREVLİLERİNE BASBAYAĞI RÜŞVET VERDİKLERİNİ OLDUKÇA NET BİR BİÇİMDE İTİRAF EDİYOR!

Bulunmaz Tiyatro - İstanbul Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'a gönderilen bir e-posta sahte, gönderen kişi çakma avukat değilse, LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan, daha önceki başarısız avukatları İnan Yılmaz'la Uğur Demirci Tosun'u azletmiş yada onlarla tekrar çalışmamaya karar vermiş olmalı ki, Eyyüp Fırat Kuyurtar adlı bir avukatı karşımıza çıkarmak istiyor!

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsoru Mimesis, yine kafa karıştırıyor!

Tiyatro işletmeciliğinden asla anlamayan Fırat Kuyurtar yazıyor!

LİNÇÇİ Mimesis'in avukatı Fırat Kuyurtar facebook bataklığı'nda!

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsoru Ömer Faruk Kurhan üfürmüş!

LİNÇ KAMPANYASI imzacısı Duygu Dalyanoğlu yine saçmalamış!

Eyyüp Fırat Kuyurtar ihtarname yazıp e-posta atmayı çok seviyor!

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsoru Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin sanal kuyruğu www.tiyatrodergisi.com.tr, ONK Ajans'ın (Bertolt Brecht'in) emeğinin tarumar edilmesine yardım ve yataklık ediyor!

Coşkun Büktel, LİNÇÇİ BÜO'nın korsanlığını teşhir ediyor hâlâ!

LİNÇÇİ Yaşam Kaya'nın yönettiği LİNÇÇİ www.tiyatronline.com, ONK Ajans'ın (Bertolt Brecht'in) LİNÇÇİ VE KORSAN TİYATRO Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları'nın hukuk dışı eylem metnini yayınlamasına karşı olarak gönderdiği "TEKZİP" yazısını, seve seve olmasa da, söke yayınlamak zorunda kalmanın sancısında!

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsoru Mimesis'in (ve tabii ki LİNÇÇİ Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları'nın) ONK Ajans (Bertolt Brecht) emeğini bir KORSAN gibi talan ettiği süreçte, oyun yazarı Coşkun Büktel, emekten (ONK Ajans / Bertolt Brecht) yana tavır takınıyor!

Feridun Çetinkaya, her zaman yaptığını yapıp, "hem suçlu hem pişkin Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları"nın ağzının payını veriyor!

LİNÇÇİ ve KORSAN Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları'nın yaptığı emek gasbına gösterdiği tepki nedeniyle elde etmiş olduğu yazı yazma duyarlılığı sonucu yeni bir yazar yetişiyor: Aslı Sümer...

Feridun Çetinkaya, bütün LİNÇ KAMPANYASI hâllerini iyi biliyor!

Coşkun Büktel, sadece LİNÇ imzacısı Ömer Faruk Kurhan'a değil, bütün LİNÇÇİ kişi ve bütün LİNÇÇİ kuruluşlara emek dersi veriyor!

Onk Ajans'ın (Bertolt Brecht'in) emeğini savunan "Theope" adlı oyunun yazarı Coşkun Büktel, LİNÇÇİ Mimesis tayfasının saçmak istediği dehşet ve panik palavrasından kesinlikle korkmuyor!

Onk Ajans'ın (Bertolt Brecht'in) emeğini çalan LİNÇÇİ Mimesis yazarı olmasına karşın, LİNÇÇİ olma alçaklığı tuzağına düşmeyen Onur Karaoğlu, kendi ölçütlerine göre çok önemli sözler ediyor!

Türkiye'deki telif hakları Onk Ajans tarafından sağlanan Fabrice Roger - Lacan'ın "Kuçu Kuçu" oyununu sahneleyen Özgü Namal'la Selen Uçer, Onk Ajans'ın (Fabrice Roger - Lacan'ın) emeğini çalma alçaklığı, namussuzluğu, onursuzluğu, puştluğu, şerefsizliği, terbiyesizliği, uyuzluğu, yavşaklığı cihetine yönelmeyerek, "adam gibi" telif anlaşması yapıp, insan gibi telif sözleşmesi imzalamışlar!

Sosyalist OYUN Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Bulunmaz Tiyatro - İstanbul Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, bugünkü öğle uykusunda gördüğü düşte aşağıdaki sözleri mırıldanarak etrafındaki kişileri sürekli rahatsız etmiş!

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları'ndan sadece bir gösteri için telif parası alan Onk Ajans (Bertolt Brecht) diğer paralı gösteriler için de derhal telif almalıdır!

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları'nın avukatı Eyyüp Fırat Kuyurtar mı YALAN söylüyor, ONK Ajans sahibi (Bertolt Brecht'in yazarlık onurunu koruyan adam) Osman N. Karaca mı, yoksa 1 Euro = 4.6666'ya mı fırladı?

ONK, BERTOLT BRECHT'İN YAZARLIK ONURUNU KORUYOR!

BU YAZIYI, ONK AJANS'TAN YAZILI İZİN ALARAK YAYINLADIK!

LİNÇÇİ Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları'nın "Sezuan'ın İyi İnsanı" oyununu KORSANCA kullandığı Bertolt Brecht'in ME-Tİ kitabını yayınlayan LİNÇÇİ Mitos Boyut Yayınları, bu kitabı yayınlamak için ONK Ajans'tan telif izni alıp, telif sözleşmesi imzaladı mı?

Feridun Çetinkaya, yeni LİNÇ KAMPANYASI için dikkat çekiyor!


"Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları kurucusu" Melih Anık'ın "Amatör Tiyatrolar Telifi Tartışıyor" sitesindeki "YORUMU"NU aktarıyoruz!


LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları, ONK Ajans'ın kendilerine çok sert çıkışı karşısında hızla, hem de şimşek hızıyla yüz seksen derece çark edip, LİNÇÇİ Mimesis'teki KORSAN tavrını gizlemeye çalışırken, LİNÇÇİ Duygu Dalyanoğlu'nun çıtkırıldım kalemiyle geri adım atmaya başladı!


ONK Ajans (Bertolt Brecht) LİNÇÇİ BÜO'dan eski hesabı da almalı

Çetinkaya, KORSAN, LİNÇÇİ, SANSÜRCÜ Mimesis'i teşhir ediyor!