1 Ekim 2010 Cuma

Frank Rijkaard, babası ölünce; "Ben, babam ölürse maça filan çıkmam, kıçımı yesin herkes" demediği için, Karabük'e dek gidip maça çıkmayı uygun gördü!

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, babası ölünce de maça çıktı!


***


LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin patronu Haluk Bilginer demişti ki:

"Babam öldü ama hala sahneye çıkarım yavşaklığına asla inanmam. Önce insandır önemli olan, oyun değil. Ben babam ölürse sahneye filan çıkmam, k.çımı yesin herkes. Bu kadar içini yakan bir şey varken 'Çok üzgünüz ama show must go on' demek, bırakın bu işleri yani. Rolümden etkilendim diyen aktör iki şeydir; ya yalancıdır ya ruh hastası. Hemen tedavi olması lazım."

(Kaynak: 12 Mart Faşizmi Kültür Bakanı Talât Sait Halman'ın "Emek Ödülü" aldığı TAKSAV'dan "Onur Ödülü" almaya utanmayan Haluk Bilginer, "kıçını yediriyor"!...)


***


Aslan gibi adam


Rijkaard, önceki gün Florya’da 48. doğum gününü kutladıktan sadece birkaç saat sonra babasının vefat ettiği haberini aldı. Ancak Hollandalı hoca, Karabük’e giderek takımla sahaya çıktı

Galatasaray'ın dünyaca ünlü teknik patronu Frank Rijkaard, babasını kaybetmesine rağmen Karabük'e giderek profesyonellik örneği sergiledi.Hollandalı hoca, sarı-kırmızılı takımın perşembe sabahıFlorya’da basına kapalı yaptığı çalışmadan sonra 48. doğum gününü oyuncularıyla birlikte pasta keserek kutladı. Ancak tecrübeli teknik adam sadece birkaç saat sonra Hollanda’dan gelen acı haberle sarsıldı. Babası Herman Rijkaard’ın vefat ettiğini öğrenen deneyimli çalıştırıcı, ülkesine gitmek yerine oyuncuları ile birlikte kalmayı tercih etti.

Siyah bant taktılarAcısını kalbine gömerek kafileyle birlikte Karabük deplasmanına giden Frank Rijkaard akşam da sarı-kırmızılı takımın başında sahaya çıktı. Galatasaray’ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Frank Rijkaard’ın babası Herman Rijkaard’ın vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Frank Rijkaard’ın acısını paylaşıyor, başsağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verildi. Herman Rijkaard’ın cenazesi 8 Ekim Cuma günü Amsterdam'da düzenlenecek törenden sonra defnedilecek. Bu arada Galatasaraylı futbolcular maça siyah bantla çıktı.

(Kaynak: Milliyet)


***


Ayrıca bakınız:

12 Mart Faşizmi Kültür Bakanı Talât Sait Halman'ın "Emek Ödülü" aldığı TAKSAV'dan "Onur Ödülü" almaya utanmayan Haluk Bilginer, "kıçını yediriyor"!...

LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin patronu Haluk Bilginer'in genellemeci ve yavşak tavrı, genellemeci ve yavşak tavırlarla sürüp oyunculuk kavramını kirletiyor!

LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin patronu Haluk Bilginer, LİNÇ KAMPANYASI içerisindeki iftira metnine imza atma sorumluluğunu taşırken, şimdi de yavşaklaşıyor!

Boyundan çok büyük demeçler vermeye yeltenen LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin patronu Haluk Bilginer, oyun diye halka yavşakça hazırlanmış gösteriler sunuyor!

Ertuğrul Timur, LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarının en azılılarından biri olmasına karşın, proleter olduğu için, Haluk Bilginer'in yavşaklığını gördü!

"Kırk yıllık" testosteron, LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarının en azılılarından, yazı yazma özürlü Ahmet Ertuğrul Timur sayesinde, "testesteron" oldu!

LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin patronu Haluk Bilginer, yavşaklığa devam ediyor hâlâ!

Estetik bilinçten yoksun LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin patronu Haluk Bilginer, sentetik tartışmaların vücuda gelmesi için, kendini heba etmeye razı oluyor!

Züccaciyeciye giren kudurmuş fil gibi hareket eden LİNÇÇİLER, tiyatronun her alanının içerisine sıçıp, bu sanatın hızla bok kokmasına neden oluyorlar!

Dil bilincinden yoksun yavşak tiyatroculara dilbilgisi dersleri veren sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın yardımına koşan var: Prof. Dr. Kerem Doksat!

"Yavşak"ların sayısı giderek artıyor!...

Amerikalı zât-ı muhteremler tarafından kurulmuş Boğaziçi Üniversitesi'nin "yetiştirmesi" zât-ı muhteremlerin yönettiği LİNÇÇİ Mimesis, yazı yazamıyor!

Okunmaması gereken bir LİNÇÇİ!

TESTOSTERON'U "TESTESTERON", SHAKESPEARE'İ "SHAKSPEARE" SANAN LİNÇÇİ OYUN ATÖLYESİ, İSTANBUL DEVLET TİYATROSU'NU "İSTANBUL DEVLET TİYATROLARI" SANIYOR

Zaman gazetesi yazarı Ahmet Turan Alkan tiyatrocuları haksız bir şekilde suçlayan Haluk Bilginer'in asistini gole çevirme fırsatını kaçırmadı

Halk ağzında "bit yavrusu, sirke"; argoda "geveze, yılışık kimse" anlamına gelen YAVŞAK sözcüğünü yanlış yorumlayan TODER, Bilginer'e cevap verememiş!

Bir LİNÇÇİ tiyatronun patronu, bir başka LİNÇÇİtiyatronun patronunu eleştirir gibi yaparak piyasasını artırmaya çalışan meta rolüyle sahneye çıkıyor!


LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin patronu YAVŞAK Haluk Bilginer'in kıçına üşüşen kargalardan biri olmaya niyetlenmeyen Melih Anık'tan alçakgönüllü bir eleştiri

LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin patronu YAVŞAK Haluk Bilginer'i nesnel ölçütlere göre eleştirme gayreti içerisine giren Melih Anık hakkında yapılan yorumlar!

Tiyatro mahallesinde anlamsızlık satan LİNÇÇİ Mimesis, her zaman olduğu gibi tiyatroyu hayattan ve sanattan uzaklaştırarak saçmalama hakkını kullandı!

Shakespeare'in beşinci harfi "e"yi çalıp Testosteron'un beşinci harfi "o"yu imha ederek onun yerine monte eden LİNÇÇİ Kemal Aydoğan, umutsuz bir vaka!

Kültür Bakanlığı çanağı yalamaktan dili aşınan LİNÇÇİOyun Atölyesi'nin LİNÇÇİ yönetmeni Kemal Aydoğan, Devlet Tiyatroları'nın kasasına da göz dikti!

SANSÜRCÜ BİRGün gazetesinin LİNÇÇİ yazarı Yrd. Doç. Dr. Adnan Tönel, YAVŞAK sözcüğünün yozlaştırılmasına kendi çapında katkıda bulunmak için çabalıyor

Bir LİNÇÇİ iç sıkıntılarını yüzümüze tükürüyor!

LİNÇÇİ Samsun Düşevi Oyuncuları'nın LİNÇÇİ Genel Sanat Yönetmeni Cem Kaynar da tiyatro havanındaki bulanık suya müdahale etmeye yeltenir gibi yapıyor!

YAVŞAK Haluk Bilginer'in patronu olduğu LİNÇÇİ Oyun Atölyesi, "William Shakespeare'in Macbeth"ini daha oynamaya başlamadan yüzüne gözüne bulaştırıyor!

Kapitalizmin ilelebet muhafaza ve müdafaa edilmesi için bu kadar büyük bir para alan "aristokrat" ve "akrobat" bir oyuncu, oyunculara YAVŞAK diyebilir


***


LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi