19 Temmuz 2010 Pazartesi

OYÇEP-G, ilkini Sultanahmet'e gelen turistlerle gerçekleştirdiği "InterGame-Turistik Oyun Yazarları Festivali"nin ikincisini Efes'te gerçekleştirecek!

Ayrıca bakınız:

www.oyunyazarlarivecevirmenleri.blogspot.com

Tiyatral faşizmi besleyen LİNÇ KAMPANYASI için imza verenlere karşı mücadele edebilecek, LİNÇÇİ olmayan oyun yazarlarını ve çevirmenlerini bekliyoruz!

OYÇEP-G, sitemize önemli bir destek sundu!

OYÇEP-G, Sultanahmet'e gelen turistleri ikna ederek "InterGame-Turistik Oyun Yazarları Festivali" düzenledi!

Sultanahmet'e gelen turistleri ikna ederek InterGame-Turistik Oyun Yazarları Festivali düzenleyen OYÇEP-G, OYUN sitesine çevirmenlik hizmeti veriyor!

OYUN, tarafsızlığını korumak adına, OYÇEP-G haberlerini vermenin yanı sıra, Oyun Yazarları ve Çevirmenleri Derneği'ni de tiyatro kamuoyuna tanıtıyor!


***


LİNÇÇİ Oyun Yazarları ve Çevirmenleri Derneği (OYÇED), alnındaki kalıcı LİNÇÇİ lekesini gizlemek için "makyaj tadında" etkinlik yapıyor!

Sema Göktaş yönetiminde "en az sorunlu dönem" olarak adlandırılan bir süreçten geçen OYÇED, Hasan Erkek yönetiminde "en çok sorunlu dönem"ini yaşıyor!

Okunup üzerinde düşünülmesi gereken bir yazı!

"Bana sponsorunu söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim" yada kılavuzu LİNÇÇİ Prof. Dr. Hasan Erkek olan LİNÇÇİ OYÇED'in burnundaki teslimiyet halkaları!


***


LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi