5 Temmuz 2010 Pazartesi

OYÇEP-G, sitemize önemli bir destek sundu!

Sosyalist OYUN sitesi yöneticisi sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'a ön notumuzdur: Biz, her ne kadar Oyun Yazarları ve Çevirmenleri adlarını kullanarak örgütlenme girişimi içerisinde bulunsak da, Türkçe yazı yazmayı bile becermekten yoksun üyelere sahip olduğumuz için, aşağıdaki dayanışma metninde birtakım yanlış sözcükler kullanmış olabiliriz. Siz, yazı yazma yeteneğinden yoksun zavallıları fırçalarken kullandığınız kırmızı, yeşil ve kahverengi renkleri, bizim için de kullanma nezaketinde bulunursanız, bir ömür boyu size minnettar kalacak, böylelikle bahtiyar olacak ve ihtiyar çağımızda bile sizin bu iyiliğinizi asla ve kat'a unutmamaya özen ve itina göstereceğiz!

قاضي كه بر شوت بخور پنچ خیار ثابت کند از بهر تو ده خر بزه زار


***


Sitenizi sürekli olarak izliyor ve LİNÇ KAMPANYASI imzacılarına karşı verdiğiniz haklı mücadeleyi sonuna dek destekliyoruz. Özellikle, "LİNÇÇİ Mitos-Boyut kitaplarını okumuyoruz!" başlığıyla dile getirdiğiniz tavrınızı çok olumlu buluyor ve bu davranışınızı tarihsel değere sahip bir olgu olarak değerlendiriyoruz. LİNÇ KAMPANYASI için imza verip siyasal ve tiyatral faşizmin inşa edilmesine katkıda bulunan Mitos-Boyut'u, bu imzası nedeniyle alametle, esefle, felaketle, hiddetle, ihanetle, lanetle, melâmetle, nefretle, şiddetle, velâyetle ve zaruretle kınayıp, biz de bu yayınevinin kitaplarını kesinlikle okumuyoruz!

OYUN YAZARLARI VE ÇEVİRMENLERİ PLATFORMU - GİRİŞİM

Not: Ku Klux Klan örgütüne benzemediğimiz için bir site kurduk: www.oyunyazarlarivecevirmenleri.blogspot.com


***


Ayrıca bakınız:

Tam bağımsız tiyatro yapabilmek için Kültür Bakanlığı çanağı yalamamak, resmî tiyatro dergisi olmamak için Devlet Tiyatroları reklâmı almamak gerekir!


***


LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi