5 Temmuz 2010 Pazartesi

OYÇEP-G, Sultanahmet'e gelen turistleri ikna ederek "InterGame-Turistik Oyun Yazarları Festivali" düzenledi!


قاضي كه بر شوت بخور پنچ خیار ثابت کند از بهر تو ده خر بزه زار

Dünyanın hiçbir ülkesinin hiçbir kentinde hiçbir kimsenin hakkında hiçbir şey bilmediği, ancak OYÇEP-G'nin tamamıyla, yani sadece atardamarlarına ve toplardamarlarına kadar değil, kılcal damarlarına kadar vakıf olduğu InterGame-Turistik Oyun Yazarları Festivali, bütün dünyanın bütün kentlerinden gelen bütün insanların katılımıyla mucizevî bir biçimde gerçekleşiyor.

13-22 Temmuz 2010 tarihlerinde, dünyadaki bütün ülkelerin bütün turistlerine bütünüyle açık olan Sultanahmet'te düzenlenecek festivale katılmak için herhangi bir koşul, şart yok. Zâten bu festivalin bir komitesi filan da yok. OYÇEP-G'nin bütün üyelerinin gönül rızasını almadan, onları keriz ve enayi yerine koyarak, sadece iki baldırı çıplak tarafından düzenlenen bu irrasyonel festivale kafasına kavak yeli esen her kişi hemen katılabilir.

Anarşist, Brahmanist, Cizvitist, Hinduist, Nihilist bir ruhla planlanan bu festival için, Sultanahmet'i gezmeye gelen turistlerle; "Yes, please! Where are you from? I am from all the World!" demeniz yeterlidir. Zâten bu üç söz öbeğini kullanabiliyorsanız ve Avustralya sözcüğünü Avusturalya yazacak kadar ahmak değilseniz, bu festival sizin için biçilmeden giyilebilecek safran renkli bir kaftandır.

Bu festivalle ilgi ve alaka kurmak isteyenler, OYÇEP-G'yle chat'leşebilirler. MSN üzerinden de yapılabilecek iletişim, haberleşme ve komünikasyon bilgilerini dışarıya sızdırmak kesinlikle yasak ve haramdır. Bu yasağa uymayanları, yasal ve yasal olmayan bir dille daha şimdiden şiddetle uyarır ve onları en yakın mahalle karakoluna hemen şikâyet ederiz.

Bu arada, InterGame festivaline katılmak isteyen üyelerimiz, diledikleri zaman diledikleri biçimde, eğer yolları Sultanahmet'e düşerse, onları Sultanahmet Tramvay Durağı'nda, Sultanahmet Köftecisi'nde, Sultahmet Meydanı'nda, Sultanahmet Camii'nde, Sultanahmet'teki İstanbul Devlet Tiyatrosu Reklâm Panosu önünde, Sultahmet Hamamı'nda ve daha bir sürü Sultanahmet şeysinde bekleyeceğiz!

OYUN YAZARLARI VE ÇEVİRMENLERİ PLATFORMU - GİRİŞİM

Not: Ku Klux Klan örgütüne benzemediğimiz için bir site kurduk: www.oyunyazarlarivecevirmenleri.blogspot.com


***


Ayrıca bakınız:

OYÇEP-G, sitemize önemli bir destek sundu!

Tam bağımsız tiyatro yapabilmek için Kültür Bakanlığı çanağı yalamamak, resmî tiyatro dergisi olmamak için Devlet Tiyatroları reklâmı almamak gerekir!


***


LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi