6 Temmuz 2010 Salı

Sema Göktaş yönetiminde "en az sorunlu dönem" olarak adlandırılan bir süreçten geçen OYÇED, Hasan Erkek yönetiminde "en çok sorunlu dönem"ini yaşıyor!

Soldan sağa: Erbil Göktaş, LİNÇÇİ Tamer Levent, LİNÇÇİ Prof. Dr. Hasan Erkek, Sema Göktaş


'Oyun Yazarları Sempozyumu' yapıldı


Elif Bereketli
2 Mart 2009


OYÇED Başkanı Sema Göktaş, 2. Sempozyumun hazırlıklarına şimdiden başladıklarını belirterek, "Çok yararlı oluyor, özellikle yetişmekte olan öğrencilerimiz için, ayrıca tüm oyun yazarlarının bir araya gelip sorunlarını tartışmaları da çok iyi oldu" dedi.

(Kaynak: Cumhuriyet)


***


www.cumhuriyet.com.tr sitesinden alarak olduğu gibi yayınladığımız yukarıdaki haber başlığını okur okumaz, sanırım aklınıza gelen ilk soru şu olmuştur:

..........Yukarıdaki haber, 2 Mart 2009 tarihli bir gazetede yayınlandığına ve bu haberin üzerinden tamı tamına on altı ay geçtiğine göre "Oyun Yazarları Sempozyumu"nun ikincisi neden yapılmadı?

Böyle bir soru sormak, sizin en doğal hakkınız!

Peki, bu sorunun yanıtını doğru dürüst verebilecek kimse var mı?

Bizce, yok!

Bu sorunun yanıtını kim/ler vermesi gerekir?

OYÇED adının başına LİNÇÇİ sıfatını ekleyen/ler vermesi gerekir!

Kim bunlar?

LİNÇÇİ OYÇED'in yönetimini elinde tutanlar!

Adlarını sıralayabilir miyiz?

Elbette: LİNÇÇİ Başkan Prof. Dr. Hasan Erkek, 2. Başkan Nazif Uslu, Genel Sekreter Avukat Burhan Gün, Sayman Erhan Özçelik ve Üyeler Nilbanu Engindeniz, Funda Özşener ve LİNÇÇİ Tamer Levent!...


***


Ayrıca bakınız:

LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi