1 Haziran 2010 Salı

"Meta estetiği hizmetçisi" Sayın LİNÇÇİ Yrd. Doç. Dr. Adnan Tönel, SANSÜRCÜ BİRGün gazetesindeki köşesini tamamıyla kişisel çıkarları için kullanıyor!

...Sayın LİNÇÇİ Yrd. Doç. Dr. Adnan Tönel


1. ÇANAKKALE TROIA FİLM FESTİVALİ DANIŞMANLARI:


Deniz Türkali
Ender Uslu
Haluk Şahin
Yrd. Doç. Dr.Adnan Tönel
Can Atilla
Bülent Doruker
Yüksel Aktülün

Levent Ağaoğlu


Bakınız: "1. ÇANAKKALE TROIA FİLM FESTİVALİ"


***


Sayın LİNÇÇİ Yrd. Doç. Dr. Adnan Tönel, tamamıyla kişisel çıkarları için tepe tepe kullandığı ve Hilmi Bulunmaz'a "YANIT HAKKI" bile tanımamış SANSÜRCÜ gazete BİRGün'deki köşesinden şöyle sesleniyor:


(...)

"İşte bu görsel şölenin adı, 1. Çanakkale Troia Film Festivali… Bir film festivali düşünün ki gerçekleşeceği yer Çanakkale olsun. İşte o film festivali gerçekleşeceği coğrafyanın kimliğindeki zenginliğe bürüneceği günü beklemeye başladı bile. 15-19 Eylül 2010 arasında Çanakkale tüm hazineleriyle ve doğal cömertliğiyle, tarihi zenginliği ve doğal güzellikleriyle; 1. Çanakkale Troia Film Festivali’nin heyecanını şimdiden kalbinde hissederek sizlere ev sahipliği yapmaya hazır.

Gelin efsaneleriyle ünlü bu büyülü şehri bu sefer de sinemanın büyüsü ile hep birlikte kucaklayalım. Sinemacılar için ise filmleriyle katılmak için başvuru çok kolay: (http://troiafilmfestivali.org)"


Bakınız: "1. ÇANAKKALE TROİA FİLM FESTİVALİ GÜN SAYIYOR"


***


Ayrıca bakınız:

www.seffafbeygir.com

Büktel'le Bulunmaz'ı LİNÇ etmeye yeltenmiş Adnan Tönel'i besleyen SANSÜRCÜ BİRGün'ün yakasını, SANSÜRCÜLÜĞÜ tamamıyla terk edinceye dek bırakmayacağız

LİNÇÇİ Adnan Tönel gibi zavallıları besleyen BİRGün gazetesi, sadece sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'a değil; işine gelmeyen herkese sansür uyguluyor

HALKIN KURTULUŞUNA, HALKIN YOLUNA, HALKIN SESİNE, HALKIN BİRLİĞİNE, EVRENSELE ÖNEM VEREN SOSYALİST SANATÇI HİLMİ BULUNMAZ, LİNÇÇİLERİN İZİNİ SÜRÜYOR!

Doç. Dr. Füsun Balkaya, Türkiye tiyatrosunun şimşek hızıyla çürümesine neden olanlardan Çorumlu yazar LİNÇÇİ Tuncer Cücenoğlu'nun piyasasını artırıyor

Çorumlu yazar Tuncer Cücenoğlu'nun; "Bozkurt Kuruç benim için özel bir insandır." dediği Yakın Doğu Üniversitesi profesörü, Kurtlar Vadisi'nde oynadı!

Yakın Doğu Üniversitesi Dramatik Yazarlık Anasanat Dalı Öğretim Görevlisi Tuncer, aynı üniversitenin Oyunculuk Anasanat Dalı Bölüm Bşk. için diyor ki:

DİKKAT LİNÇÇİ VAR! (Tuncer Cücenoğlu)

Çorumlu yazar LİNÇÇİ Tuncer Cücenoğlu, sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'a yanıt hakkı bile tanımayan Ali Şimşek'in gazetesi SANSÜRCÜ BİRGün'de yazdı!


***


LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi