28 Mayıs 2010 Cuma

Büktel'le Bulunmaz'ı LİNÇ etmeye yeltenmiş Adnan Tönel'i besleyen SANSÜRCÜ BİRGün'ün yakasını, SANSÜRCÜLÜĞÜ tamamıyla terk edinceye dek bırakmayacağız

Yukarıdaki afişte bulunan slogan, BİRGün'e aittir!


***


Bir gün herkese

..bir yanıt hakkı

......,gerekebilir.


Yukarıdaki slogan, BİRGün gazetesi yazarı(!) LİNÇÇİ Adnan Tönel ve BİRGün gazetesi "kültür komiseri", SANSÜRCÜ Ali Şimşek'e papuç bırakmayan sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'a aittir!


***


Sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın (en doğal, en evrensel hak olarak dünya hukuk sistemine kazınmış) "YANIT HAKKI"nı bile tanımayan, bu en doğal, en evrensel hakkı, bir asker postalıyla çiğner gibi imha eden ilkel ve iğrenç BİRGün gazetesini okumuyoruz, okutmuyoruz, bu gazeteye asla abone olmuyoruz, abone bulmuyoruz!!!


***


Ayrıca bakınız:

LİNÇÇİ Adnan Tönel gibi zavallıları besleyen BİRGün gazetesi, sadece sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'a değil; işine gelmeyen herkese sansür uyguluyor

HALKIN KURTULUŞUNA, HALKIN YOLUNA, HALKIN SESİNE, HALKIN BİRLİĞİNE, EVRENSELE ÖNEM VEREN SOSYALİST SANATÇI HİLMİ BULUNMAZ, LİNÇÇİLERİN İZİNİ SÜRÜYOR!

Doç. Dr. Füsun Balkaya, Türkiye tiyatrosunun şimşek hızıyla çürümesine neden olanlardan Çorumlu yazar LİNÇÇİ Tuncer Cücenoğlu'nun piyasasını artırıyor

Çorumlu yazar Tuncer Cücenoğlu'nun; "Bozkurt Kuruç benim için özel bir insandır." dediği Yakın Doğu Üniversitesi profesörü, Kurtlar Vadisi'nde oynadı!

Yakın Doğu Üniversitesi Dramatik Yazarlık Anasanat Dalı Öğretim Görevlisi Tuncer, aynı üniversitenin Oyunculuk Anasanat Dalı Bölüm Bşk. için diyor ki:

DİKKAT LİNÇÇİ VAR! (Tuncer Cücenoğlu)

Çorumlu yazar LİNÇÇİ Tuncer Cücenoğlu, sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'a yanıt hakkı bile tanımayan Ali Şimşek'in gazetesi SANSÜRCÜ BİRGün'de yazdı!


***


LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi