25 Haziran 2010 Cuma

Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın "dava arkadaşı" LİNÇÇİ Ömer F. Kurhan diyor ki: "tedbiren bu video kaydının internetten kaldırılmasını talep etmekteyiz."

Sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz ile işçi Mehmet Şahin, Bulunmaz Tiyatro v.s'yi konuşuyorlar! (HB) from Cemal Bulunmaz on Vimeo.

GÜNCELLEME 23 Aralık 2009: "tedbiren internetten kaldırılması" * sağlansa bile, yüreklerimizde silinmeyecek bir iz bırakacak bu videoyu mutlaka, ama mutlaka izleyiniz!

(*Kaynak: Müşteki Ömer Faruk Kurhan vekili Av. Uğur Demirci'nin "İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI SAYIN MAKAMI"na aleyhimize verdiği 18.12.2009 tarihli dilekçe.)


***


Bu sabah, LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından "Bileyci Kurhan" (nam-ı diğer Ömer F. Kurhan) telefon edip, yukarıda sunduğum videoda kendisine yönelik "hakaret" olduğunu dile getirdikten sonra, bu videodaki sözlerimin arkasında durup duramadığımı test etmek istedi. Ben de kendisine, sadece bu videodaki sözlerimin değil, tüm sözlerimin arkasında durmaya kararlı olduğumu belirttim. Bu nedenle, gölgede kalıp çok az insan tarafından izlenen, tamamıyla devrimci bir ruhla dile getirilmiş görüşlerimi, bir kez daha ve ısrarla gündeme getiriyorum. (Hilmi Bulunmaz / 27 Ekim 2009)


***


Ayrıca bakınız:

Sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz yargılanıyor!
Hüseyin Hilmi Bulunmaz yargıç karşısına çıktı!
Bulunmaz'ın yargılanması devam ediyor hâlâ!