11 Ocak 2012 Çarşamba

Türkiye'nin tek sosyalist tiyatrosu Bulunmaz Tiyatro'nun kurucusu ve yöneticisi Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ı savcılığa şikâyet edip, hakkında "Kamu Davası" açtırarak mahkûm ettirmek isteyen LİNÇÇİ Gülhan Avşar Demirkanlı ile LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın el ele verip, kol kola girerek yönettikleri LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin sadık yazarı ve Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'a "noter onaylı ihtarname" göndermenin yarı sıra, üstüne üstlük, bir de, T.C. Karşıyaka 3. Sulh Ceza Mahkemesi Yargıcı'na mahkûm ettiren Sayın Seval Deniz Karahaliloğlu (SSDK), yazı yazacak konu bulamayınca "Allah"ı yazılarına malzeme yapmaya başladı!

Türkiye'nin tek sosyalist tiyatrosu Bulunmaz Tiyatro'nun kurucusu ve yöneticisi Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın kendisini gayet mert ve oldukça sert bir biçimde eleştirmesinden çok büyük bir rahatsızlık duyarak, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'a "noter onaylı ihtarname" gönderdikten sonra, üstüne üstlük, bir de, T.C. Karşıyaka 3. Sulh Ceza Mahkemesi Yargıcı'nı etkileyerek, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ı mahkûm ettiren Sayın Seval Deniz Karahaliloğlu (SSDK), estetik yetersizliği nedeniyle, herkesin çok rahatça anlayabileceği anlaşılır konuları değil, kendisinin bile anlayamadığı anlaşılmaz bir konuyu gündeme getirme çabası ve karmaşık ifadelerle diyor ki:


"Yerinde bulunamayan Allah'ın, istifa ettiği anlaşılmıştır."



"Tüm aramalara ve çağrılara karşı, yerinde bulunamayan Allah'ın dün geç saatlerde, işinden kaynaklanan baskılar neticesinde istifa ettiği anlaşılmıştır."


(Kaynak: izedebiyat)


***


Ayrıca bakınız:


"Yeni Tiyatro Dergisi"nde Hilmi Bulunmaz da yazdı: " Tiyatroyu tiyatro yapan içerisindeki kuramdır; tiyatro, eğer uğrunda kafa yoran varsa sanattır!"


Türkiye'nin en saygın ve en yaygın tiyatro dergisi Yeni Tiyatro, tüm eksikliklerine, tüm fazlalıklarına karşın LİNÇ batağına saplanmadan yayınlanıyor!


Yalan makinesi ve LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Mustafa Demirkanlı'nın yönettiği(?!) Tiyatro... Tiyatro...'nun Aralık/2010 sayısı bayilerdeymiş!


LİNÇ KAMPANYASI, HUKUKSAL LİNÇ KAMPANYASI'na dönüştü!


LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından ve dangalakların yayınladığı Sahne Dergisi'nin Kasım / Aralık tarihli sayısı, gerçekten yayınlandı mı, yoksa?!...


LİNÇ KAMPANYASI imzacıları tarafından susturulmak istenen Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz diyor ki: "Bugün öğle yemeğinde kızarmış tavuk, pirinç pilavı, koyun yoğurdu yerken, postacı, Seval Deniz Karahaliloğlu adına düzenlenmiş noter onaylı bir ihtarname daha getirdi!"


Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, LİNÇ gömleği giymiş Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'ndeki anlamsız yazılara imza atan düzeysiz yazar Seval Deniz Karahaliloğlu ve Zafer Diper'i çok sert bir dille eleştiriyor!


Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'a noter onaylı ihtarname göndererek LİNÇÇİ G&M Demirkanlı'nın ekmeğine tereyağı sürmeye özen gösteren LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin sadık yazarlarından Seval Deniz Karahaliloğlu'ndan incir çekirdeğini bile doldurmaktan yoksun sade suya tirit bir sözüm ona tiyatro eleştirisi yapma denemesi girişimi!


LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin sahibi, LİNÇÇİ Kemal Aydoğan'ın patronu Nihat Haluk Bilginer, "Oyuncuların çoğu yavşaktır genellikle..." der demez tepki gösterip, "Nihat Haluk Bilginer yavşaktır!" deme yürekliliğinde bulunan Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, 2 yıl hapisle yargılanırken, "oyuncuların çoğu", yavşaklığı kabul ederek susup oturmasına karşın, Hilmi Bulunmaz, susmak yerine, gözünü budaktan, sözünü hukuktan sakınmadan, yarın çıkacağı hukuk maçının savunmasını bugünden yayınlamayı, halkına bir borç olarak görüyor!


Sayın Seval Deniz Karahaliloğlu (SSDK) da, tıpkı diğerleri (Burhan Gün, LİNÇÇİ Gülhan Avşar Demirkanlı, LİNÇÇİ Kemal Aydoğan, LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı, LİNÇÇİ Mehmet Bozkır, Nihat Haluk Bilginer, LİNÇÇİ Prof. Dr. Nurhan Tekerek, LİNÇÇİ Oyun Atölyesi, LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan, Uğur Demirci Tosun) gibi, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarının ilga ve imhâ edilmesi için, sürekli olarak "hukuk kartını" öne sürerek, âdeta ÜÇÜNCÜ (HUKUKSAL) LİNÇ KAMPANYASI ateşine kupkuru odunlar atıp, dans ediyorlar!


Tiyatro sanatına çok uzak olan Arsen Sivri'den çok sivri bir söz!


Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, kendisini susturmak isteyen Sayın Seval Deniz Karahaliloğlu (SSDK) ile onun tuttuğu avukat Murat Çoban'ın T.C. Karşıyaka 3. Sulh Ceza Mahkemesi Yargıcı Mustafa Özcan'ı etkileyerek hızla aldırdıkları mahkûmiyet kararına çok sert bir dille itiraz edip, şimşek hızıyla karşı dilekçe yazdı!