26 Ekim 2011 Çarşamba

LİNÇÇİ Demirkanlı'nın üzerine saldığı LİNÇÇİ Ömer Kurhan'ı mahkeme sürecinde tuş edip BERAAT eden Hilmi Bulunmaz, şimdi, LİNÇÇİ Demirkanlı karşısında!

27 Ekim 2011 günü saat 11.55'de T.C. İstanbul 1. Sulh Ceza Mahkemesi Duruşma Salonu'nda (vekili avukat Burhan Gün olan) LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı ile (hiçbir avukata güvenmediği için tek başına) bir hukuk maçına çıkacak olan Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, halkın, tüyü bitmemiş yetimin verdiği vergilerle beslenen Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın sunduğu olanaklarla (Kültür Bakanlığı çanağı yalayarak) değil, kendi emeğiyle yaşayan bir insan olduğu için, LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin sanal kuyruğu LİNÇÇİ tiyatrodergisi.com.tr sitesinin sürekli olarak kullandığı fotoğrafının tiyatro kamuoyuna tanıtılmasından hiçbir rahatsızlık duymadığı gibi, (kendisinin emekçi bir ruha sahip olduğunun kanıtlanmasına neden olan bu fotoğrafın yayınlanmasından) son derecede memnun oluyor.
(Fotoğraf: Cemal Bulunmaz)


***


Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı'ya demişti ki:

Ulan Mustafa; çoluk çocuğu, savcılıklara, mahkemelere salan kumpasçı, ben senin gibi bir dangalak herife ne diyeyim?

Bakınız: 3.5 yıl önce, Bulunmaz'la Büktel'i kastederek; "Benim için artık bu kişiler yoktur." diyen M. Demirkanlı'nın, Bulunmaz'la Büktel'den başka konusu yok!


***


Ayrıca bakınız:

Henüz anlaşılır bir karar yazma yeteneği bulunmayan hâkimler, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın aleyhine, LİNÇÇİ kişilerin lehine karar veriyorlar!

AKP'li Ertuğrul Günay'ı kapak yapanLİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin kuyruğu, Hilmi Bulunmaz'ın yargıçlara hakaret ettiği yalanını söylüyor!!!

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Ömer F. Kurhan'ın sanık sandalyesine oturtup cezalandırmak istediği Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, BERAAT etti!