27 Eylül 2011 Salı

AKP'li Ertuğrul Günay'ı kapak yapan LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin kuyruğu, "Hilmi Bulunmaz'ın yargıçlara hakaret ettiği" yalanını söylüyor!

H. Hilmi Bulunmaz, Yargı Kararlarını da Uygulamıyor, Uygulamamakta Direniyor


Asıl mesleği kuyumculuk ve elmas kalemleri uluslararası ticareti olan, İran'da, Rusya'da şirketinin şubeleri olan, uluslararası kapitalist şirketlerle ortaklıkları bulunan amatör tiyatro heveslisi, 20 yaşına kadar dindar olduğunu ifade eden, sonrasında kendini sosyalist olarak tanımlayan H. Hilmi Bulunmaz, hakaretlerine devam ederken Mahkeme kararlarını da uygulamamanın yanı sıra yargıçlara da hakaret etmeye başladı. "Daha anlaşılır bir karar yazma yeteneği bulunmayan hakimler, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın aleyhine, LİNÇÇİ kişilerin lehine karar veriyor!" diyerek hoşuna gitmeyen her şey gibi yargı kararlarını da hakaretamiz söylemleriyle hedefine alıyor...

3. SULH CEZA MAHKEMESİ'nin "'1992 yılından bu yana Boğaziçi Üniversitesi Tiyatro Kulübünde Tiyatro Yönetmenliği yapmış' LİNÇÇİ Ömer Kurhan'ın yayından kaldırtmak istediği video!" başlığı ile yayınladığı ve dava konusu olan video'nun kaldırılmasına yönelik verdiği kararı uygulamamakta direnmesi sonucu, yeni bir ara karar alınarak, yeni bir tebliğ yapılmıştır. H. Hilmi Bulunmaz'ı tanıyanlar bu kararı da uygulamayacağını, direneceğini düşünüyorlar.

Kuyumcu ve elmas kalemleri uluslararası taciri H. Hilmi Bulunmaz'ın istemeyerek de olsa yargı kararına uyacağı, ilgili videonun yayınını durduracağı tahmin edilmekte.

.........................................................Haber Giriş Tarihi: 28 Eylül 2011

(Kaynak: tiyatrodergisi.com.tr)