26 Ekim 2011 Çarşamba

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın LİNÇ ordusuna asker yazdırdığı Ömer F. Kurhan'dan sonra Demirkanlı da dersini alacak!

Coşkun Büktel'le Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarını imhâ etmek için LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı ve yoldaşları tarafından başlatılmış LİNÇ KAMPANYASI sürecinde gösterdiğimiz direnç sonucu geri adım atıp, bu konuyla ilgili olan neredeyse tüm belge ve bilgileri, âdeta delil karartması yapar gibi gizleyenler, alınlarındaki LİNÇ lekesine bakmaya cesaret edemedikleri hâlde, devrimci tiyatro sanatçısı Hilmi Bulunmaz'ı HUKUKSAL LİNÇ KAMPANYASI alanına çekmeye çalıştılar. Mücadelenin her türlüsüne alışkın olan Hilmi Bulunmaz, hukuk alanında da müthiş derecede bir direnç gösterip, ilk davada BERAAT etmeyi başardı.

(Bakınız: "LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Ömer F. Kurhan'ın sanık sandalyesine oturtup cezalandırmak istediği Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, BERAAT etti!")

LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan'ın yetkin olmayan avukatları İnan Yılmaz'la Uğur Demirci'nin bile savunamadığı LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan, şu anda, BERAAT kararını temyize taşımaktan başka bir şansa sahip değil. Umarız, LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı da, acemi ve yetkin olmayan avukatı Burhan Gün tarafından doğru dürüst savunulamasın ve Hilmi Bulunmaz, yine BERAAT etsin!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz


***


O.... Ç..... demeye başladılar. (Açık açık orrrospu çocuğu demeye başladılar.) Artık (alçaklığımızın, iftiracılığımızın, şerefsizliğimizin boyutunu büyütmekten başka) yapacak pek bir şey kalmamıştı, sırayla davalar açılmaya başladı, devam edecek gibi görünüyor. (Lan oğlum, ulan Mustafa sana yıllardır söylüyorum; "kıçın sıkıyorsa, kendi adına dava aç, öyle zavallı LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan'a, LİNÇÇİ Oyun Yazarları ve Çevirmenleri Derneği -OYÇED- Genel Sekreteri gariban avukat Burhan Gün'ü üzerime salma!")

(Kaynak: Mustafa Şükrü Demirkanlı vekili Av. Burhan Gün'ün İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdiği 1 Ekim 2010 tarihli şikâyet dilekçesi)


***


O…. Ç….. demeye başladılar. (Açık açık orrrospu çocuğu demeye başladılar.) Artık (alçaklığımızın, iftiracılığımızın, şerefsizliğimizin boyutunu büyütmekten başka) yapacak pek bir şey kalmamıştı, sırayla davalar açılmaya başladı, devam edecek gibi görünüyor. (Lan oğlum, ulan Mustafa, sana yıllardır söylüyorum; "kıçın sıkıyorsa, kendi adına dava aç, öyle zavallı LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan'la, LİNÇÇİ Oyun Yazarları ve Çevirmenleri Derneği -OYÇED- Genel Sekreketi gariban avukat Burhan Gün'ü üzerime salma!")

(Kaynak: 3.5 yıl önce, Bulunmaz'la Büktel'i kastederek; "Benim için artık bu kişiler yoktur." diyen M. Demirkanlı'nın, Bulunmaz'la Büktel'den başka konusu yok!)


***


Ayrıca bakınız:

Henüz anlaşılır bir karar yazma yeteneği bulunmayan hâkimler, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın aleyhine, LİNÇÇİ kişilerin lehine karar veriyorlar!

AKP'li Ertuğrul Günay'ı kapak yapan LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin kuyruğu, Hilmi Bulunmaz'ın yargıçlara hakaret ettiği yalanını söylüyor!!!

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Ömer F. Kurhan'ın sanık sandalyesine oturtup cezalandırmak istediği Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, BERAAT etti!