19 Kasım 2010 Cuma

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Ahmet Ertuğrul Timur'un (nam-ı diğer 3. Abdülhamid), "topu taca atan" sitesi "TİYATROSUZ HAVA SAHASI" izlenilmeli!

Mutlaka tıklayınız: "aetimur.com / Ahmet Ertuğrul Timur"


***


Türkiye tiyatrosunun ceset hâline gelmesi, hızla çürümesi, şimşek hızıyla küflenmesi için, yirmi yıldır büyük bir uğraş verip, Türkiye tiyatrosunun şah damarına bir Kırım Kongo Kenesi gibi yapışmış bulunan Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın kankası Ahmet Ertuğrul Timur (nam-ı diğer 3. Abdülhamid), yalan makinesi olarak yaşamaya mahkûm Mustafa Şükrü Demirkanlı'dan uzaklaştıkça, zina yaptıktan sonra gusül abdesti alan sahtekâr Müslüman kişiler gibi davranıp, kendisini "TİYATROSUZ HAVA SAHASI"na atıyor.

Aradan zaman geçince, yani hukuk diliyle söylemek gerekirse, deliller karartılınca, yeniden, küfürbaz olarak yaşamaya mahkûm Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın sahasına iltica edip, Türkiye tiyatrosunun ceset hâhine gelmesine, hızla çürümesine, şimşek hızıyla küflenmesine yardım ve yataklık ediyor.

Şimdiye dek, gerçeklere (tiyatral gerçekçiliğin dramatik temsilcisi Coşkun Büktel'e) ve sosyalizmi (tiyatral sosyalizmin eğitsel temsilcisi Hilmi Bulunmaz'a) karşı Internet ortamında elinden gelen her türlü kötülüğü yapıp, LİNÇ KAMPANYASI düzenleyenlerin başını çekmesi nedeniyle, kötücül sıfatını anasını ak sütü gibi hak eden LİNÇÇİ yayıncı(?!) Ahmet Ertuğrul Timur (nam-ı diğer 3. Abdülhamid), sanırım, yine Mustafa Şükrü Demirkanlı'dan uzaklaşmanın, işlediği toplumsal suçların delillerini karartmanın peşine düşmüş olmalı ki, "A. Ertuğrul Timur'dan 'TİYATROSUZ HAVA SAHASI'" adlı bir siteyi, "aetimur.com / Ahmet Ertuğrul Timur" olarak piyasaya sürdü.

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarınan Ahmet Ertuğrul Timur (nam-ı diğer 3. Abdülhamid), her ne kadar "TİYATROSUZ HAVA SAHASI"nda seyahat etmek istese de, biz, onun bu seyahatinin seyahatnamesini çok yakından izleyerek, bu seyahatname hakkında, zaman zaman okurlarımıza, gerekli gördüğümüz bilgiler vereceğiz.

Başlığı yineliyoruz: LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Ahmet Ertuğrul Timur'un (nam-ı diğer 3. Abdülhamid), "topu taca atan" sitesi "TİYATROSUZ HAVA SAHASI" izlenilmeli!

(HB / 19 Kasım 2010)


***


aetimur (Ahmet Ertuğrul Timur, nam-ı diğer 3. Abdülhamid) imzalı şu utanç verici belgeyi mutlaka inceleyiniz:

LİNÇ KARGALARI (Tiyatro Yayıncılar Birliği), Bulunmaz'a ait sitelerin imha edilmesi için, site hizmeti sağlayan Blogger'ı dezenforme etmek istiyorlar!