7 Temmuz 2009 Salı

LİNÇ KARGALARI (Tiyatro Yayıncılar Birliği), Bulunmaz'a ait sitelerin imha edilmesi için, site hizmeti sağlayan Blogger'ı dezenforme etmek istiyorlar!

Türkiye dramatik yazarlığının Everest'i ve "Türk dilinde yazılmış en iyi oyun" olan Theope'nin yazarı Coşkun Büktel ile Bulunmaz Tiyatro yöneticisi sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarını imha etmek için,

"KINIYORUZ!"

aldatıcı başlıklı bir linç kampanyası başlatan yalan makinesi, küfürbaz, linç kampanyası ana sponsorlarından Mustafa Demirkanlı'nın kuyruğuna takılarak, gerçek kişiliklerini (kişiliksiz olma hâllerini) ortaya seren

LİNÇ KARGALARI

(Tiyatro Yayıncılar Birliği), şimdi de Hilmi Bulunmaz'ın kendini ifade edebilme olanaklarından biri olan sitelerinin sansürlenmesi için, Bulunmaz'a site hizmeti sunan "Blogger"ı dezenforme etmek istiyorlar. Bu dezenformasyon metnini, okurlarımızın dikkatine sunuyoruz. (HB)


***


Soru: Bloglarda yapılan hakaret ve küfürler nereye şikayet edilmelidir


aetimur
Düzey 1
27.06.2009


Bloglarınızdan yararlanılarak bu ücretsiz hizmeti küfür ve hakeret amaçlı kullananlar vardır. Bunların nereye şikayet edileceği konusunda hiç bir adres bulamadık

Metnimizi Türkçe ve İngilizce olarak aşağıya kopyalıyoruz, lütfen ilgili birimlere iletilmesini rica ederiz

Tiyatro Yayıncılar Birliği

Sayın yetkili
Hilmi bulunmaz isimli kişiye ait üç adet blog Türkiye tiyatro dünyasının saygın kişilerine, öğretim üyelerine, sanatçılara hakaretler ve küfürler içermektedir.

http://www.tiyatroyun.blogspot.com/
http://www.bulunmaztiyatro.blogspot.com/
http://www.hilmibulunmaz.blogspot.com/

bu üç adres de aynı kişiye aittir ve bu adreslerden sanat dünyasına hakaretler küfürler edilmektedir.
Geçen ay bir imza kampanyası açılarak 9 Türk Tiyatro derneği, 12 Tiyatro yayıncısı ve 1100 kişi bu adreslerden yapılan yayını protesto etmiştir.
Bu protesto eden dernek, yayıncı ve 1100 sanatseveri
www.temiztiyatro.net adresinden görüp inceleyebilirsiniz.

Sizin sağladığınız alandan 3 adresten birden yayın yapan bu küfürbaz, hakaretler eden kişiyi durdurmanızı ve adreslerini engellemenizi rica ediyoruz.

Saygılarımızla

Dear authorized

Does not belong to the person named Hilmi blog Turkey three of the world worthy of the theater, faculty members, artists include insults and profanity.

http://www.tiyatroyun.blogspot.com/
http://www.bulunmaztiyatro.blogspot.com/
http://www.hilmibulunmaz.blogspot.com/

these three belong to the same address and this address is swear and insult to the art world.
Last month opened a signature campaign by the Turkish Theater 9 association, 12 publishers and theater in 1100 that addresses the issues people were protesting.
This protest associations, publishers and reviewed in 1100 and you can see them in the art of www.temiztiyatro.net.

We've provided this is carried on more than 3 at foul-mouthed, and stop insulting the people who would like to block addresses.

Sincerely

***

movingscenes83
Düzey 229.06.2009
mahkeme kararı gerekir
bunun için ilgili kişinin açması lazımayrıca şu linkten yasal bildirimde bulunabilirsiniz
http://www.google.com/support/contact/bin/request.py?contact_type=Google_legal&hl=tr

(Kaynak: Blogger)

***

OYUN'un notu: Ayrıca bakınız; Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!