15 Ekim 2010 Cuma


Hayatın içi...
Yükleyen bulunmaztiyatro. - BaÄ�ımsız web videoları.
Ayrıca bakınız:

LİNÇÇİ Oyun Atölyesi, LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin patronu Haluk Bilginer ve LİNÇÇİ Kemal Aydoğan, noter onaylı bir ihtarname yollamışlar; yayınlayacağız!


***

12 Mart Faşizmi Kültür Bakanı Talât Sait Halman'ın "Emek Ödülü" aldığı TAKSAV'dan "Onur Ödülü" almaya utanmayan Haluk Bilginer, "kıçını yediriyor"!...

LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin patronu Haluk Bilginer'in genellemeci ve yavşak tavrı, genellemeci ve yavşak tavırlarla sürüp oyunculuk kavramını kirletiyor!

LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin patronu Haluk Bilginer, LİNÇ KAMPANYASI içerisindeki iftira metnine imza atma sorumluluğunu taşırken, şimdi de yavşaklaşıyor!

Boyundan çok büyük demeçler vermeye yeltenen LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin patronu Haluk Bilginer, oyun diye halka yavşakça hazırlanmış gösteriler sunuyor!

Ertuğrul Timur, LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarının en azılılarından biri olmasına karşın, proleter olduğu için, Haluk Bilginer'in yavşaklığını gördü!

"Kırk yıllık" testosteron, LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarının en azılılarından, yazı yazma özürlü Ahmet Ertuğrul Timur sayesinde, "testesteron" oldu!

LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin patronu Haluk Bilginer, yavşaklığa devam ediyor hâlâ!

Estetik bilinçten yoksun LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin patronu Haluk Bilginer, sentetik tartışmaların vücuda gelmesi için, kendini heba etmeye razı oluyor!

Halk ağzında "bit yavrusu, sirke"; argoda "geveze, yılışık kimse" anlamına gelen YAVŞAK sözcüğünü yanlış yorumlayan TODER, Bilginer'e cevap verememiş!

Kültür Bakanlığı çanağı yalamaktan dili aşınan LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin LİNÇÇİ yönetmeni Kemal Aydoğan, Devlet Tiyatroları'nın kasasına da göz dikti!

SANSÜRCÜ BİRGün gazetesinin LİNÇÇİ yazarı Yrd. Doç. Dr. Adnan Tönel, YAVŞAK sözcüğünün yozlaştırılmasına kendi çapında katkıda bulunmak için çabalıyor

YAVŞAK Haluk Bilginer'in patronu olduğu LİNÇÇİ Oyun Atölyesi, "William Shakespeare'in Macbeth"ini daha oynamaya başlamadan yüzüne gözüne bulaştırıyor!

Benim, halkımın, tüyü bitmemiş yetimin verdiği vergilerle beslenen Kültür Bakanlığı Devlet Tiyatroları'nın reklâm panolarına sahip çıkalım! (Bulunmaz)

Kapitalizmin ilelebet muhafaza ve müdafaa edilmesi için bu kadar büyük bir para alan "aristokrat" ve "akrobat" bir oyuncu, oyunculara YAVŞAK diyebilir

Frank Rijkaard, babası ölünce; "Ben, babam ölürse maça filan çıkmam, kıçımı yesin herkes" demediği için, Karabük'e dek gidip maça çıkmayı uygun gördü!

Türkiye halkı "uyusun da sömürülsün ninni"...