8 Haziran 2010 Salı

"Shakespeare ve tiyatro cahili" LİNÇÇİ Yaşam Kaya'nın yönettiği(!) www.tiyatronline.com'da yazı yazdığı için Adem Dursun'un kitabını asla okumuyoruz!

Oyun'un notu: Aşağıdaki tanıtım yazısını(!), LİNÇÇİ Yaşam Kaya'nın editörlük yaptığı LİNÇÇİ tiyatronline.com sitesinden alarak olduğu gibi yayınladık. Ancak, tanıtım yazısındaki(!) bariz yazım yanlışlarını kırmızı renkle belirtip, doğrularını yeşil harflerle biz yazdık. Bunun yanı sıra, LİNÇÇİ tiyatronline.com'un okunamaz hamlıktaki tanıtım yazısını(!), biraz olsun olgunlaştırıp okunur hâle getirmek için yaptığımız müdahaleleri de kahverengi harflerle yine biz yazdık!


***


Adem Dursun'on (Dursun'un) Tiyatronline Sitesinde (TIYATRONLINE / tiyatronline / tiyatronline.com / www.tiyatronline.com sitesinde) yayınlanan (röportajlarının / söyleşilerinin) 39'unun yer aldığı (ve) "Yaşamlarını Tiyatroya Adayanlar" adını verdiği ilk kitabı PİA Yayınlarından (Yayınları'ndan / yayınlarından) çıktı.

(Kaynak: www.tiyatronline.com)


***


Ayrıca bakınız:

Devlet Tiyatroları ışıkçısı Enver Başar'ın kurup, LİNÇÇİ Yaşam Kaya'nın yönettiği LİNÇÇİ tiyatronline.com'dan canımızı sıkan bir Hakan Urcu yazısı(!)

Doç. Dr. Füsun Balkaya, Türkiye tiyatrosunun şimşek hızıyla çürümesine neden olanlardan Çorumlu yazar LİNÇÇİ Tuncer Cücenoğlu'nun piyasasını artırıyor

"Shakespeare'in değil doğum tarihini, hangi yüzyılda yaşadığını bile bilmeyen Yaşam Kaya", "Ölüleri Gömün"ün çevirmeni Büktel'in diline dil uzatıyor!


***


LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi