28 Nisan 2010 Çarşamba

Yeditepe Üniversitesi, LİNÇÇİ Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları'ndan medet umuyor!

Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Kulübü'nden; Deli Aklı


"Oyun, genç bir asistan doktorun deliler tarafından ele geçirilmiş bir akıl hastanesine atanması ve daha sonra delilerle işbirliği yaptığı gerekçesi ile onlarla birlikte hapse kapatılmasıyla birlikte gelişen olayları konu alıyor. "Akıllarından başka kaybedecek bir şeyi olmayan ki onu da çoktan kaybetmiş olan bir avuç deli, ayaklanıp bugüne kadar hiçbir isyanın yapamadığını yapmak istemişlerdir; imkansızı imkanlı kılmak..."

Kurgu: LİNÇÇİ (İngilizce: LYNCHER) Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları
Metin: Bora Tanyel
Yönetmen: Ufuk Tan Altunkaya
Yön.Yard: Yılmaz Demir

Prömiyer: 30 Nisan 2010 19:30 Yeditepe Üniversitesi İnan Kıraç Oditoryumu

Oyuncular: Ali Rıza Urlu, Burcu Şahin, Cansu Dikmen, Duygu Yıldırım, Eray Mungan, Esin Koç, Filiz Özdemir, Gökçe Güldiken, Kübra Peltekoğlu, Mert Şimşek , Neyran Öz, Onur Adıgüzel, Oğuzhan Ejderoğlu, Sinem Ülker, Yılmaz Demir

Müzik:Alp Alptekin,Evren Özcan"

(Kaynak: tiyatrodunyasi.com)


***


Ayrıca bakınız:

Boğaziçi Üniversitesi "militanı" ve LİNÇÇİye Örenkaya suçlaması: "Ömer Faruk Kurhan'ın bu yazısı daha en baştan yalan ve dezenformasyon içermektedir."

Genco Erkal, Tansu Çiller, Talât Sait Halman, Özdemir Nutku, Kerem Kurdoğlu, Ömer F. Kurhan, Boğaziçi Üniversitesi'nde SANSÜRCÜLÜK eğitimi mi aldılar?

LİNÇÇİ Fırat Güllü, LİNÇÇİ Çiğdem Genç, Bora Tanyel'in çevirisini yapıp Boğaziçi Üniversitesi Yayınevi'nin yayınladığı "Bir Rol Yaratmak"ı OKUMUYORUZ!

Uşak'ta dünyaya gelip Boğaziçi Üniversitesi ve Uşak Üniversitesi'nde (de) görev üstlenmiş olan "Zamancı" İskender Pala'dan ("Orta İskender") tadımlık!

LİNÇÇİ Cüneyt Yalaz'ın çevirip İnci Batuk'un kapak tasarımını yaparak Boğaziçi Üniversitesi Yayınevi'nin yayınladığı "william shakespeare"i OKUMUYORUZ

LİNÇ KAMPANYATÖRÜ Cüneyt Yalaz, "ortada kuyu var yandan geç" sloganı eşliğinde kaleme aldığı "ortaya karışık" yazısında topu "orta saha"da gezdiriyor!

LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi