18 Nisan 2010 Pazar

Burak Caney'in hela kapısı gibi çift "o"lu Internet sitesine ("tiyatrooyun.org") Erkan Yücel'in adını kirleterek ödül veren TTB'ye "anarşist" destek!

Türkiye Tiyatrolar Birliği İçin Kampanya Logosu (Şubat 2010)

İÇ-MİHRAK ÖZEL YAPIM

iç-mihrak özel yapım, sadece antiotoriter gruplar için ücretsiz grafik propaganda tasarımları yapar ve tanıtım programları hazırlar. iç-mihrak özel yapım, temel anarşist siyasi prensiplerde anlaşamadığı gruplar için çalışmayı reddetme hakkını saklı tutar.

iç-mihrak'ın hizmeti para ile satın alamayacağınız pek az şeyden biridir, hizmet almak için iç-mihrak'ın siyasal sempatisini kazanmanız zorunludur.

İletişim Kurunuz:
icmihrak@gmail.com

(Kaynak: iç-mihrak)


***


Ayrıca bakınız:

Boğaziçi Üniversitesi "militanı" ve LİNÇÇİye Örenkaya suçlaması: "Ömer Faruk Kurhan'ın bu yazısı daha en baştan yalan ve dezenformasyon içermektedir."

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından ve bu kampanyanın "1 No'lu sanığı" 3. Abdülhamid Ertuğrul Timur düzenlediği ankette bile öznesiz tümce kullanıyor!

LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi