12 Nisan 2010 Pazartesi

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından ve bu kampanyanın "1 No'lu sanığı" 3. Abdülhamid Ertuğrul Timur düzenlediği ankette bile öznesiz tümce kullanıyor!

"AKBŞT (Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu) eski genel sanat yönetmeni Ali Çakalgöz hakkında çok ağır etik suçlamalar vardır."
.
(Kaynak: Türkiye Tiyatrolar Birliği)
.
Biz, LİNÇÇİ Ahmet Ertuğrul Timur'un (nam-ı diğer 3. Abdülhamid) öznesiz tümce kullanarak başlattığı anketin öznelerini yerli yerine oturtmak için bir tahminde bulunduk! (HB)
.
.
***
.
.
TİYATROM ANKET
.
.
BİR KİŞİYE (ALİ ÇAKALGÖZ), BAZILARININ (BAŞTA ÖMER FARUK KURHAN OLMAK ÜZERE, TÜRKİYE TİYATROLAR BİRLİĞİ), HELE Kİ BELLİ BİR HUSUMET OLUŞTUĞU BELLİ KİŞİLERİN (ÖMER FARUK KURHAN) BEYANINA BAKARAK DELİLSİZ, İSPATSIZ, YARGISIZ OLUMSUZ NİTELEMELERDE BULUNULMASI NELERE YOL AÇABİLİR, İNSANLARI NE KADAR ETKİLEYEBİLİR? BİR ANKETLE BELİRLEMEYE ÇALIŞTIK. LÜTFEN KATILINIZ
.
Etik Dışılık
.
Okulunuza, derneğinize, ilinize (Afyonkarahisar) bir tiyatro çalıştırıcısı (Ali Çakalgöz) alacaksınız ama araştırdığınızda bu aday hakkında internette "Etik Dışı Davranışları" (çok ağır etik suçlamalar) olduğundan ve bazı başka olumsuzluklardan söz edilmektedir. Bu bilgi kararınızı ne kadar etkiler
.
Lütfen Seçiniz
Vazgeçer diğer adaylara bakarım
Dikkate alırım ama araştırırım
İnternetteki bilgiye güvenmem umursamam
.

Şu Andaki Durum
.
(Kaynak: www.tiyatrom.com)
.
.
***
.
.
Oyun'un notu: LİNÇÇİ Ahmet Ertuğrul Timur'un (nam-ı diğer 3. Abdülhamid) anketini, tahminimiz doğrultusunda, daha anlaşılır hâle getirmek için, kırmızı harflerle "besledik". Timur'un anketini, anlaşılmaz ve "ham" hâlinde okumak için, mutlaka, Timur'un www.tiyatrom.com sitesine giriniz!
.
Ayrıca bakınız:
.
LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!
.
Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!
.
Linç imzacıları listesi