8 Şubat 2010 Pazartesi

Gazetecilik, iletişim, kültürel incelemeler, diyalektik imge, görsel kültür-sanat tarihi derslerinde incelenmesi gereken çok somut bir sansür vakıası!

BİRGün gazetesi Kültür-Sanat sayfası editörü Ali Şimşek


ALİ ŞİMŞEK'İN KÜLTÜR-SANAT EDİTÖRÜ OLDUĞU BİRGün GAZETESİ TARAFINDAN SANSÜRLENEN HİLMİ BULUNMAZ'IN YAZISINI MUTLAKA, AMA MUTLAKA OKUYUNUZ, OKUTUNUZ!!!


Türkiye dramatik yazarlığının Everest'i ve "Türk dilinde yazılmış en iyi oyun" olan Theope'nin yazarı Coşkun Büktel ile Bulunmaz Tiyatro yöneticisi sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarını imha etmek için,

"KINIYORUZ!"

aldatıcı başlıklı bir

linç kampanyası

başlatan yalan makinesi, küfürbaz, linç kampanyası ana sponsorlarından Mustafa Şükrü Demirkanlı, Ahmet Ertuğrul Timur, Müşteki Ömer Faruk Kurhan, yaşam cahili Yaşam Kaya, İsmail Can Törtop gibi tiyatro sanatını kirletenlerin kuyruğuna takılan Adnan Tönel'in de köşe yazarı olduğu BİRGün gazetesi Kültür-Sanat editörü ve aynı gazetede, "ELEŞTİRİYİ ÇALMAK!" başlığıyla köşe yazarlığı yapan Ali Şimşek'in gönderdiği "tekzip"i gelir gelmez, olduğu gibi yayınlıyoruz. (HB)


Yukarıdaki yazının devamı ve ADNAN TÖNEL'İN SANSÜRLENMEYEN KALLEŞÇE YAZILMIŞ YAZISIYLA, HİLMİ BULUNMAZ'IN SANSÜRLENEN KALLEŞÇE YAZILMAMIŞ YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!