18 Mart 2013 Pazartesi

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz LİNÇÇİ kişilere çok sert girecek!

LİNÇ KAMPANYASI imzacısı Ömer Faruk Kurhan'ın uyanık avukatı Eyyüp Fırat Kuyurtar'ın, "evlere şenlik hukuk metni"ni evire çevire okumak için TIKLAYINIZ:

LİNÇ KAMPANYASI imzacısı Ömer F. Kurhan'ın tuttuğu avukatlar Eyyüp Fırat Kuyurtar'la Uğur Demirci Tosun'un, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'a karşı, İstanbul 4. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne sundukları DEDE HUKUK BÜROSU VE DANIŞMANLIK metninde hukuk kurallarını ihlâl etmek isteyen o kadar çok yanlış var ki!!!...


***


Ayrıca bakınız:


Sosyalist OYUN Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Bulunmaz Tiyatro - İstanbul Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz: "LİNÇ KAMPANYASI düzenleyicisi ve imzacısı Ömer Faruk Kurhan'ın uyanık avukatı Eyyüp Fırat Kuyurtar, rahatlığını DEDE HUKUK BÜROSU VE DANIŞMANLIK şirketine dayasa da, benim (Estonya, Letonya, Litvanya ülkelerindeki gezimi bitirdikten sonra) yazacağım hukuksal eleştirimin ardından, E. Fırat Kuyurtar, aşağıdaki fotoğrafta görüldüğü gibi, çayını çok rahat içemeyecek!"

Sosyalist OYUN Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Bulunmaz Tiyatro - İstanbul Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, Ömer Faruk Kurhan'ın şikâyeti üzerine yargılanıyor!...

Sosyalist OYUN Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Bulunmaz Tiyatro - İstanbul Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, LİNÇ imzacısı Ömer Faruk Kurhan'ın ve onun tuttuğu avukat Uğur Demirci Tosun'un yapay suçlamalarına karşı çıkmak için yargıç huzuruna dimdik, gayet net, çok sert bir biçimde çıktı!