12 Ocak 2013 Cumartesi

Sosyalist OYUN Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, Seval Deniz Karahaliloğlu nedeniyle Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni içinden gelmese de Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne verecek!

İzmirli yazar Seval Deniz Karahaliloğlu

AYRINTILI BİLGİ YAKINDA!

***


Ayrıca bakınız:


Sosyalist OYUN Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Bulunmaz Tiyatro - İstanbul Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'la LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi yazarı Seval Deniz Karahaliloğlu arasındaki 

"KAMU DAVASI" sürecinin bitiminde "T.C. Yargıtay 4. Ceza Dairesi Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Yerine Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Ahmet Beşinci", Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın aleyhine, Seval Deniz Karahaliloğlu'nun lehine karar vererek, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne başvurması sürecini somut olarak başlatmış oldu!


Seval Deniz Karahaliloğlu, avukatı Murat Çoban kanalıyla bizden tam tamına 10.000,00 TL (ON BİN TÜRK LİRASI) isterken, yakın arkadaşları Bakiye Tunçay ile Serhat Yağdı da tanıklık etmişler!


LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi Yayın Yönetmeni ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şüpheli Sanık Davalı Mustafa Şükrü Demirkanlı, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın kendisi hakkında 100.000,00 TL'lik (YÜZ BİN TÜRK LİRALIK) tazminat davası açma girişiminde bulunduğunu sezmiş olmalı ki, 25.000 TL gibi küçük bir parayla bizi oyalamak istiyor!




Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, bugün de Adalet Sarayı'ndaydı!


Seval Deniz Karahaliloğlu Hilmi Bulunmaz'dan polisle ifade aldırdı!