6 Aralık 2012 Perşembe

Bulunmaz Tiyatro - İstanbul Genel Sanat Yönetmeni ve Sosyalist OYUN Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hüseyin Hilmi Bulunmaz, Kültür ve Turizm Bakanı AKP'li Ertuğrul Günay'la Devlet Tiyatroları Genel Müdürü K. Lemi Bilgin'i de kendi ilginç ve tartışılması gereken sıradan bir davasına bile katık etmek isteyen LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi Yayın Yönetmeni ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şüpheli Sanık Davalı Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın bu sıradan, ilginç ve tartışılması gereken isteğini İstanbul 10. Sulh Ceza Mahkemesi Yargıçlığı kanalıyla Ertuğrul Günay ve K. Lemi Bilgin'e bildirdi!...

T.C.
İSTANBUL
10. SULH CEZA MAHKEMESİ YARGIÇLIĞI'NA

Soruşturma No: 2012 / 81478

Esas No: 2012 / 57849
İddianame No: 2012 / 28201
Dosya No: 2012 / 1758

Mustafa Şükrü Demirkanlı, hiçbir resmî niteliği bulunmamasına, hiçbir resmî sıfatı olmamasına karşın, savcılığa verdiği dilekçenin "AÇIKLAMALAR" bölümünün daha ilk paragrafında, gerçeklerin yanlış anlaşılması, doğruların üzerinin örtülmesi için, aynen şu sözleri edebilmektedir:


"1991 yılından bu yana Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin Yayın yönetmeni olarak gazetecilik yapan bir kişiyim. Tiyatro dünyasında tanınan, saygı duyulan genel basının da tiyatro konusunda fikirlerine başvurduğu, Kültür ve Turizm Bakanı'nın da Devlet tiyatroları ile ilgili gelişmeler konusunda proje üretmek üzere fikrime başvurulan bir gazeteciyim."


Oysa kendisi, asıl mesleği eski bir asker olmanın ötesinde, bir de Gülhan Avşar Demirkanlı'nın sahibi olduğu Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nde çalışan biridir. Bence, kendisi, tiyatro dünyasının tümünde tanınan, tiyatro dünyasının tümü tarafından saygı duyulan, genel basının tümünün tiyatro konusunda fikirlerine başvurulan, en önemlisi de "Kültür ve Turizm Bakanı'nın da Devlet tiyatroları ile ilgili gelişmeler konusunda proje üretmek üzere fikrime başvurulan bir gazeteci" olarak varlık gösterebilecek biri değildir.


Bırakınız genelleme içeren aldatıcı, dezenformatif, yanlış bilgileri bir yana, "Kültür ve Turizm Bakanı'nın da Devlet tiyatroları ile ilgili gelişmeler konusunda proje üretmek üzere fikrime başvurulan bir gazeteci" sözü asla ve kesinlikle doğru değildir. Mustafa Şükrü Demirkanlı tarafından dile getirilip, bence, "ADLİYEYİ YANILTICI" sözlerin ("Kültür ve Turizm Bakanı'nın da Devlet tiyatroları ile ilgili gelişmeler konusunda proje üretmek üzere fikrime başvurulan bir gazeteci") doğru mu, yoksa yalan mı olduğunu saptamanın bir tek yolu vardır: 


KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI SAYIN ERTUĞRUL GÜNAY ve DEVLET TİYATROLARI GENEL MÜDÜRÜ SAYIN K. LEMİ BİLGİN'DEN BU DURUMUN ÖĞRENİLMESİ İÇİN, SAYIN ERTUĞRUL GÜNAY'LA SAYIN K. LEMİ BİLGİN'E BU KONUYLA İLGİLİ OLARAK DOĞRULUK PAYI SORULMALIDIR...


Henüz dün (5 Aralık 2012 Çarşamba günü) aldığım ve üzerinde yeteri denli fikir oluşturamadığım ve bence, tamamıyla dezenformatif bir mantıkla yazılmış şikâyet dilekçesi ve bu şikâyet dilekçesine dayanarak hazırlanan savcılık iddianamesi üzerinde savunma yapma hakkım saklı kalmak üzere, SAYIN ERTUĞRUL GÜNAY ve SAYIN K. LEMİ BİLGİN'İN İFADELERİNE BAŞVURULMASI GEREKTİĞİ KANISINDAYIM.


Gereğinin yapılmasını arz ve talep ederim. 06.12.2012


HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ


***

Ayrıca bakınız:

Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, burjuva tiyatrosuna hukuksal olarak da saldırmak için HUKUKSAL LİNÇ KAMPANYASINA karşı müthiş bir kavga veriyor!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, LİNÇÇİ kişilerin avukatı Burhan Gün'le LİNÇÇİ Prof. Dr. Nurhan Tekerek'i hukuk köşesine yatırdı!

Kültür ve Turizm Bakanı AKP'li Ertuğrul Günay, Devlet Tiyatroları ile ilgili gelişmeler konusunda proje üretmek üzere K. Lemi Bilgin'e mi fikir soruyor, yoksa LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı'ya mı?!!!

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi Yayın Yönetmeni Şüpheli Sanık Davalı Mustafa Şükrü Demirkanlı, Kültür ve Turizm Bakanı AKP'li Ertuğrul Günay'a, Lemi Bilgin'den çok uzak bir yerde, Devlet Tiyatroları ile ilgili gelişmeler konusunda proje üretmek üzerine "ciddi ciddi" fikrini mi söylüyor?

LİNÇ KAMPANYASI imzacısı Savaş Aykılıç bile şunları söylemiş...

Aşağıda bir tutam tadımlığını sunduğumuz bu yazı, LİNÇÇİ Savaş Aykılıç'ın deyimiyle "Tiyatro... Tiyatro... Dergisi İnternet sitesinde Mustafa Demirkanlı'nın Ertuğrul Günay ile yaptığı söyleşi, tiyatro tarihine geçecek ibretlik gerçekleri gözler önüne seriyor."

LİNÇÇİ kişilerin avukatı Burhan Gün'le LİNÇÇİ Prof. Dr. Nurhan Tekerek'i hukuk köşesine yatıran Hilmi Bulunmaz ısrarla soruyor!

Osmanlı orduları, Bizans kenti "İstanbul"u kuşatırken, Bizanslı din adamlarının hâlâ "Meleklerin kanatları var mı, yok mu?" tartışması yaptığı gibi, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, HUKUKSAL LİNÇ KAMPANYASINI eleğe çevirirken, küçücük leğenlerinde yüzen âciz tiyatro adamlarına acımaktan başka hiçbir şey gelmiyor elimizden!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, hakkında "KAMU DAVASI" açtırdığı Şüpheli Sanık Davalı Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın yüzünü 24 Ocak 2013 tarihli duruşmada kesinlikle görmeyecek!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, kendisi hakkında "KAMU DAVASI" açtırmak için "olağanüstü bir gayret" göstermeyi başarmış Şüpheli Sanık Davalı Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın "belge" diye sunduğu kağıtları mikroskop altına yatırmak için bugün İstanbul 10. Sulh Ceza Mahkemesi Yargıçlığı'na başvurdu!

Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, LİNÇÇİ kişilerin avukatı Burhan Gün'ün savunma bile yapamayacak kadar çok moral bozukluğu içerisinde bulunduğu ve LİNÇÇİ Prof. Dr. Nurhan Tekerek'in hiçbir duruşmaya gelemediği gibi bugünkü duruşmaya da asla gelemediği davada yine kazandı!

Bulunmaz Tiyatro - İstanbul Genel Sanat Yönetmeni ve Sosyalist OYUN Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, LİNÇÇİ kişilerin avukatı Burhan Gün, LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı, LİNÇÇİ Prof. Dr. Nurhan Tekerek ve LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan'la ilgili davaları nedeniyle, İstanbul 9. Asliye Ceza Mahkemesi, İstanbul 10. Sulh Ceza Mahkemesi ve İstanbul 4. Asliye Hukuk Mahkemesi'ndeki hukuksal kavgasını sürdürüp, hukuksal işlerini görmek için yine İstanbul Adalet Sarayı'ndaydı!

LİNÇÇİ kişilerin avukatı ve müşteki Burhan Gün'le Bursa Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölüm Başkanı müşteki LİNÇÇİ Prof. Dr. Nurhan Tekerek de, çok büyük bir arzuyla mahkûm ettirmek istedikleri Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ı asla ve kesinlikle mahkûm ettirmeyi başaramadılar!