5 Aralık 2012 Çarşamba

Osmanlı orduları, Bizans kenti "İstanbul"u kuşatırken, Bizanslı din adamlarının hâlâ "Meleklerin kanatları var mı, yok mu?" tartışması yaptığı gibi, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, HUKUKSAL LİNÇ KAMPANYASINI eleğe çevirirken, küçücük leğenlerinde yüzen âciz tiyatro adamlarına acımaktan başka hiçbir şey gelmiyor elimizden!

Bulunmaz Tiyatro - İstanbul Genel Sanat Yönetmeni ve Sosyalist OYUN Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Mimesis Dergisi çevresinin Büyük Biraderi Ömer Faruk Kurhan'ın açtırdığı kamu davasından BERAAT edip, LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi sahibesi Gülhan Avşar Demirkanlı'nın açtırdığı kamu davasından hiçbir ceza almadığı gibi, LİNÇÇİ kişilerin avukatı Burhan Gün ve Bursa Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölüm Başkanı LİNÇÇİ Prof. Dr. Nurhan Tekerek'in açtırmış olduğu kamu davalarından da bir gram bile, bir santim dahi asla ve kesinlikle hiçbir ceza almadı!... 

Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, HUKUKSAL LİNÇ KAMPANYASI sürecini hızla, hem de şimşek hızıyla kendi dünya görüşü bilimsel sosyalizm lehine çevirirken, küçük burjuva tiyatro seviciler ise minik sanal âlemlerinde, âdeta "Meleklerin kanatları var mı, yok mu?" kısır döngüsünde soluk alıp veriyorlar. Bu küçük burjuva tiyatro seviciler, canlılar mezarlığında figüranlık yapmayı sürdürüyorlar!

***

Ayrıca bakınız:

LİNÇÇİ PROF. DR. NURHAN TEKEREK, HİLMİ BULUNMAZ'I İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NA ŞİKÂYET ETMİŞTİ!

Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, burjuva tiyatrosuna hukuksal olarak da saldırmak için HUKUKSAL LİNÇ KAMPANYASINA karşı müthiş bir kavga veriyor!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, LİNÇÇİ kişilerin avukatı Burhan Gün'le LİNÇÇİ Prof. Dr. Nurhan Tekerek'i hukuk köşesine yatırdı!

LİNÇÇİ kişilerin avukatı Burhan Gün'le LİNÇÇİ Prof. Dr. Nurhan Tekerek'i hukuk köşesine yatıran Hilmi Bulunmaz ısrarla soruyor!