14 Temmuz 2011 Perşembe

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından LİNÇÇİ Tiyatro Eleştirmenleri Birliği Başkanı Üstün Akmen'in sanal recm yaptırmak istediği Hande Ataizi haberi!...


Meral’le böyle Hande’yle böyle


Hande Ataizi’nin "Cihan Ünal beni taciz etti" diyerek ayrıldığı "Özel Hayatlar" adlı tiyatro oyunu, kısa bir aranın ardından yeni oyuncusu Meral Bilginer’le perde açtı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde sahnelenen oyundaki sevişme sahnelerinin eskisi kadar iddialı olmadığı ve Bilginer’in de kostüm konusunda Ataizi’ne göre daha tutucu davrandığı gözlendi.

(Kaynak: Milliyet)


***


Ayrıca bakınız:

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, LİNÇÇİ Üstün Akmen'i eleştirdi!

Hilmi Bulunmaz, LİNÇ KAMPANYACISI Metin Boran, Orhan Aydın ve Üstün Akmen'e olanak tanıyan EMEP ile TKP'yi eleştiriyor!

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro Eleştirmenleri Birliği'nin kravatlı, losyonlu ve erkek erkil başkanı LİNÇÇİ Üstün Akmen, boru boru ötüyor!

Hülya Karakaş'ın twitter'ını okumak, DA VINCI ŞİFRESİ'ni çözmekten kolay; yada Karakaş'ın yazdığı mektubu almak istemeyen dangalak LİNÇÇİ Üstün Akmen!

Hülya Karakaş, çok açık bir dille dangalak LİNÇÇİ Üstün Akmen'i ciğerine dek tarif etmesine karşın, LİNÇÇİ Üstün Akmen kıvırma payı arayışına giriyor!

Ben, Özdemir Nutku skandalını, Talât Halman skandalını, Sümeyye Erdoğan skandalını derhal gördüğüm gibi LİNÇÇİ Üstün Akmen skandalını da hemen gördüm!

Coşkun Büktel'le Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarını imha etmek için LİNÇ KAMPANYASI başlatan Üstün Akmen şimdi de Hande Ataizi'ne sardırdı!