13 Temmuz 2011 Çarşamba

Hülya Karakaş, çok açık bir dille dangalak LİNÇÇİ Üstün Akmen'i ciğerine dek tarif etmesine karşın, LİNÇÇİ Üstün Akmen kıvırma payı arayışına giriyor!

Oyun'un notu: Tiyatro oyuncusu ve yönetmeni Hülya Karakaş'ın çok net bir dille tarif ettiği LİNÇÇİ Üstün Akmen'le ilgili twitter yazısındaki önemli bulduğumuz bazı yerleri, "maymungötürengi" ile biz belirgin hâle getirdik. Ayrıca, aşağıdaki yazıdan yaptığımız seçmeleri, "maymungötürengi" ile belirterek, biz bir araya getirdik:

Üstün Akmen, tiyatro eleştirmeni misiniz yoksa magazin müdürü mü? H. Ataizi'ni bel altından vurmaya çalışanların arasına tiyatro eleştirmeni beyler de karıştı. Üstün Akmen'in "eleştiriden" magazine geçişinin hazin hikayesini Tiyatro Dünyası sitesinden okuyabilirsiniz. Beyefendi "Mobbing" davamda da taraf olmuştu ve avukatımı aramıştı.


***


Hülya Karakaş diyor ki:

Kız Hande, Bu Öfke Bu Kin Niye - Üstün Akmen www.tiyatrodunyasi.com/makaledetay.asp?makaleno=1808

Hayatımda bundan daha saçma bir yazı görmedim. Tiyatro eleştirmeni misiniz yoksa magazin müdürü mü?

Üstün Akmen'in "eleştiriden" magazine geçişinin hazin hikayesini Tiyatro Dünyası sitesinden okuyabilirsiniz.

Beyefendi "Mobbing" davamda da taraf olmuştu ve avukatımı aramıştı. Birileri artık dur desin, yazılsın, çizilsin.

H. Ataizi'ni bel altından vurmaya çalışanların arasına tiyatro eleştirmeni beyler de karıştı. "Sus sus kimseler duymasın."

Sahnede bir kadın erkek oyuncuya bunu yapsaydı siz o zaman görseydiniz infazı. Yapmıştır, yapılmıştır, sustukça yapılacaktır.

H. Uluç'un seksist diline karşı çıkan kendisi, bir başka kadın için aynı dili kulanan da kendisi.

(Kaynak: twitter / Hülya Karakaş)