2 Şubat 2011 Çarşamba

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından LİNÇÇİ Mustafa Demirkanlı'nın Coşkun Büktel'i şikâyet etmesinden sonra Büktel'in savcıya verdiği ifadeden tadımlık

ŞİKÂYETÇİ MUSTAFA DEMİRKANLI, ŞİKÂYETİNDEN SONRAKİ GÜNLERDE BİLE, İKİ KERE İKİ DÖRT KADAR APAÇIK, SOMUT İFTİRALARINI SÜRDÜRÜYOR.


(...)

Sonuç olarak, bu meselede kamuyu ilgilendiren yalnızca iki nokta vardır:

1 – Coşkun Büktel’e (ve Hilmi Bulunmaz’a) karşı, apaçık iftira içeren bir bildiri hazırlayarak, bu iftiranın 1100 kişiye imzalatılıp Büktel ve Bulunmaz’ın haksız yere ve iftirayla birer "halk düşmanı" hâline getirilmesi ve hedef gösterilmesi.

2 – Takma isimli birtakım kişilerce (pornografi bile içeren) envai çeşit iğrenç fotomontajlarla, Büktel ve Bulunmaz’ın kişilik haklarına saldırılması.

Kamu davası açılacaksa, bizim kamuyu hiç ilgilendirmeyen sert, ama haklı eleştirilerimize karşı değil...

Başta şikâyetçi Mustafa Şükrü Demirkanlı olmak üzere, LİNÇ KAMPANYASInın diğer elebaşıları olan(Ahmet Ertuğrul Timur, İsmail Can Törtop, Yaşam Kaya, Cüneyt Yalaz, T. Murat Demirbaş, Prof. Dr. Hasan Anamur)’a karşı...

Ve, takma isim ardına gizlenerek veya imzasız olarak yayınladıkları fotomontaj sapıklıkları nedeniyle savcılığın araştırıp bulması gereken meçhul kişilere karşı açılmalıdır.

Coşkun Büktel / 24 Aralık 2010


(...)

(Kaynak: "Büktel, Mustafa Demirkanlı'nın şikâyetine bir ek yanıt daha verdi!")

***

Ayrıca bakınız:
Mustafa Şükrü Demirkanlı, Coşkun Büktel'i savcılığa şikâyet etti!
Coşkun Büktel, Demirkanlı nedeniyle basın savcısına ifade verdi!
Coşkun Büktel, Mustafa Demirkanlı'nın şikâyetine ek yanıt verdi!