17 Şubat 2011 Perşembe

Google'daki Genco Demirer aramasında ilk sırada Ekşi Sözlük var

Oyun'un notu: Ekşi Sözlük'ten alıp olduğu gibi aşağıda yayınladığımız metnin bütünlüğünü bozmamak ve Ekşi Sözlük'ün imzasıyla LİNÇ KAMPANYASI sürecine katılma alçaklığı göstermediği için, LİNÇ KAMPANYASI imzacısı Genco Demirer'in LİNÇÇİ sıfatını adının önüne ekleme gereksinimi duymadık! Genco Demirer'in LİNÇÇİ olduğunu, zâten bütün tiyatro dünyası biliyor!! Ayrıca, metindeki bazı sözleri kırmızı renkle biz belirginleştirdik!!!


***


Genco Demirer


1 - Şu sıralar Kültür Aş'de sanat yönetmenliği yapan deli bir adam. Reklamcılık, oyunculuk, organizasyon ve tasarım gibi işlerle uğraşır. Elini attığı her konuda yaratıcılık sınırlarını alt üst eder. Bu da fotoğrafı: http://www.gdga.net/imparatore/genco.jpg

(ox, 10.02.2005 20:01 ~ 20:02)

2 - Oyunculuğunu, eserlerini görmediğim sanatçı. Ama iyi olduğunu düşünüyorum. facebook'ta arkadaş listemde.

Enel hak diyenlerden. Bu bile sevmeye yeter...

(bir hayat daha olmali, 08.12.2007 23:13)

3 - Sanat yönetmenliği, grafikerlik, ressamlık, belgesel/klip yönetmenliği, fotoğrafcılık, mimarlık, işletmecilik, öğretim görevlisi, şair,yazar... 10 parmağında 10 marifet, yetenek kumkuması hepsinin hakkını vererek yapar yapmasına da bunların dışında pozitif, relaks, tanıştığı insanlarda bağımlılık yapacak derecede insani, eğlenceli, 57 rakamı takıntılı, Arap, Kürt, etnik kökenler meraklısı, bir orda bir burda deli manyak sevilesi,öpülesi, mıncıklanası insan.

(vinik kurbaa, 25.12.2008 17:20)

4 - Oryantalist elektronik müzik çalışmalarıyla tanıdığım sanat insanı. Şarkılarını Ramani adında bir dj'in, kliplerini ise kendisinin yaptığını düşünüyordum fakat bu gün sorduğumda Ramani'nin kendisi olduğunu, kliplerin ise ekip çalışması olduğunu söyledi, şahsımı daha bir sevindirdi.

Doğunun engin birikimini, progresive öğelerle birleştirip, fütüristik görüntülerle dimağa işlemek her babayiğidin harcı olmasa gerek.

(bkz: http://www.youtube.com/watch?v=LrDdVzmA5zY&feature=related)

(bkz: http://www.youtube.com/watch?v=H8Fn5j_4JFY&feature=related)

Ayrıca kendisinin; duygusal, sofistike şiirlerini de pek sevmekteyim.

facebook profilinden afırdığım özgeçmişi:

1975 İstanbul doğumlu. 1990 yılında Gülseren Kayalı Atölyesi'nde resme başladı. İç mimari ve yüksek grafik tasarım eğitimi aldı. Demirer daha önce, "kediler 1-2" (İstanbul-Bursa), "postes ottomanes" (İstanbul), "cities" (Bükreş-Romanya), "İmparatore" (İstanbul), "yezidiler" (Süleymaniye-Irak), istanbuling; (Londra-İngiltere), "3-5-7" (İstanbul), digist; (Donetsk-Ukrayna), "unending istanbul" (Tahran-İran), xstanbul.com (İstanbul), sadabath (İstanbul), chiplack (İstanbul), "aahhh" (İstanbul) "peratik" (İstanbul), "hıdırellez" (İstanbul), "insan ol-malı" (eski galata köprüsü - İstanbul), "içerde bir padişahın izleri" (karaköy antrepo - İstanbul) gibi tematik sergileri yurtiçi ve yurtdışında ilgi ile karşılandı. Bir çok reklam ajansın ve sanat kurumunda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde, Kültür A.Ş.'de, Z Prodüksiyon'da, sunpera production'da ve ita'da yaratıcı yönetmenlik yapan Genco Demirer, halen fym creative group - dib (dreams in the box)'ta yaratıcı yönetmeliği görevinde bulunmakta ayrıca "elliyedi"yi, yaratıcı fikirler krallığı ve boş bakkal yapım'ı yönetmekte ve grafik bölümlerinde öğretim görevliliği yapmakta.

(keke23, 27.09.2010 00:28)

(Kaynak: Ekşi Sözlük)


***


Ayrıca bakınız:

LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin Sanat Yönetmeni LİNÇÇİ Genco Demirer, kadını bir meta olarak kullanıyor!