31 Ocak 2011 Pazartesi

Sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz, LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin oyunlarını izlememeye kararlı olmasına karşın, Tolstoy'un etkisiyle "7 Şekspir"i izleyecek!

Bulunmaz Kültür Merkezi'nin yöneticisi sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz (Fotoğraf: Mesut Alptekin)


Sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz, Nihat Haluk Bilginer'in "Oyuncuların çoğu yavşaktar genellikle..." sözünü kullanıp, iskambil kağıtlarıyla poz verdiği 46 Magazin Dergisi'ndeki pozuna özenerek, onun o pozuna öykünerek, onun o pozundan esinlenerek bir fotoğraf çektirdi. Nihat Haluk Bilginer'in Internet'te çok net olarak görünmeyen yüzünü daha rahat görebilmek için, lütfen, fotoğrafın üzerine tıklayınız! (HB)


***


Ayrıca bakınız:

En büyük tiyatral sahtekâr William Shakespeare'in ruhunu toptan alıp, burjuvaziye perakende satan LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin bilet fiyatları el yakıyor!



***


Bulunmaz Tiyatro sanatçılarından Oğuzcan Önver, (yaşıtları "facebook bataklığı" içerisindeki boktan işlerle uğraşırken) çok ciddi eleştiriler yazıyor!


***


LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi