31 Ocak 2011 Pazartesi

En büyük tiyatral sahtekâr William Shakespeare'in ruhunu toptan alıp, burjuvaziye perakende satan LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin bilet fiyatları el yakıyor!

Telefon edip bilet fiyatlarını sorduğumuzda; "tam bilet 40 TL" demelerine karşın, gişeye gittiğimizde, bilet fiyatlarını yüzde yirmi beş oranında indirerek bizlere satmaya çalışan LİNÇÇİ Oyun Atölyesi, biletlerine vurdukları fiyatın birdenbire kalp sektesi oluşturmaması için, "GİRİŞ BİLETİ" üzerindeki miktarı ters basıyor! Kadıköy Vergi Dairesi'ne 6490138318 Vergi Sicil Numarası ile kayıtlı bulunan LİNÇÇİ Oyun Atölyesi, "T.C. MALİYE BAKANLIĞI" damgasıyla anlaşmalı matbaada (Has Matbaacılık San. ve Tic. Ltd. Şti) basılmış biletlere, nasıl oluyor da, sonradan el kaşesiyle bilet fiyatını damgalıyor? Bizim için muamma olan bu uygulamayı bir türlü anlayamadık!

Sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'a "noter onaylı ihtarname" gönderen, Hilmi Bulunmaz'ı savcılığa şikâyet eden ve onu mahkemeye veren LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin bu garip uygulaması için, biz, onlara "noter onaylı ihtarname" göndermeyecek, onları savcılığa şikâyet etmeyecek yada mahkemeye vermeyeceğiz!! Tabii ki, bu düşüncemiz, "şimdilik" kaydıyla geçerli!!! Daha sonraları nasıl bir davranış geliştireceğimizi, biz bile asla bilemiyoruz!!!... (HB)