26 Ocak 2011 Çarşamba

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından LİNÇÇİ Ahmet Ertuğrul Timur'un (nam-ı diğer 3. Abdülhamid) kurduğu site mücadeleyi(!) facebook bataklığına düşürdü

Yukarıdaki yazıyı okuyabilmek için, amuda kalkmanız gerekir. Amuda kalkacak durumda olmayan yada amuda kalkmak istemeyenlere kolaylık olsun diye, bu defolu yazıyı, defolu yanını düzelterek buraya aktaralım:

MUAMMER KARACA TİYATROSUNU (TİYATROSU'NU) YIKMAK CİNAYETTİR. BU CİNAYETE ORTAK OLMA!


***


(Mutlaka bakınız: facebook bataklığı)


***


Sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'la gerçekçi yazar Coşkun Büktel'in sanatsal ifade olanaklarını imhâ etmek için, LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorluğu yapan Ahmet Ertuğrul Timur'un (nam-ı diğer 3. Abdülhamid) kurup, LİNÇÇİ yoldaşlarına teslim ettiği tiyatrohaber.net sitesi çalışanları(!?), LİNÇ KAMPANYASI sürecini, kendilerinin (iftiracıların) aleyhine, Hilmi Bulunmaz'la Coşkun Büktel'in lehine (iftiraya karşı çıkanların) işlediğini sezdikten sonra, ne yapacaklarını şaşırdılar!

Tam bir şaşkınlık içerisinde acemice, basiretsizce, çaresizce işler yapmaya yeltenen tiyatrohaber.net'çiler, hiçbir konuda net olamadıkları gibi, "Muammer Karaca Tiyatrosu yıkılmasın" eyleminde(?!) de hiç net değiller, hiç samimî değiller, hiç tarihsel bilince sahip değiller!!


Başta, LİNÇÇİ Dostlar Tiyatrosu'nun patronu LİNÇÇİ Genco Erkal olmak üzere, Muammer Karaca Tiyatrosu'nu horca, tepe tepe, üzerinde tepine tepine kullanan kişiler, sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın kurup yönettiği Bulunmaz Tiyatro, 1994/95 tiyatro mevsiminde bu salonda oyunlar sununcaya dek, Muammer Karaca Tiyatrosu'na, hiçbir anlam içermeyen ve hiçbir insanî sıcaklığı bulunmayan "Karaca Tiyatro" diyorlardı.

Bulunmaz Tiyatro'nun dayatması sonucu Muammer Karaca Tiyatrosu adıyla (yeniden) tarihsel değerine kavuşan bu salon için, ellerini sıcak sudan soğuk suya asla daldırmamış, ellerini herhangi bir taşın altına koymayı hiç düşünmemiş, sağ ellerini sol vicdanlarına koyma yeteneğinden yoksun, sadece ve sadece LİNÇ kültürüyle yaşayan bu zavallılar, hangi hakla, tasından beslendikleri hükümetten, rüzgârından etkilendikleri Adalet ve Kalkınma Partisi'nden hesap soruyormuş yanılsaması oluşturabiliyorlar?!!!

Bir kişi, bir kuruluş, bir kurum, ancak ve ancak LİNÇ kültüründen uzaklaştıkça, LİNÇ kültürüne asla yanaşmadıkça kapitalist düzenden ve onun şu andaki iktidarını temsil eden Adalet ve Kalkınma Partisi'nden ve bu partinin kültür politikasından hesap sorabilir!

Tiyatronun mekânından çok daha büyük bir öneme ve tiyatronun mekânından çok daha öncelikli bir öneme sahip tiyatronun "imanını" imhâ eden Özdemir Nutku Skandalı'na, Talât Halman Skandalı'na, İstanbul Devlet Tiyatrosu Reklâm Panoları Skandalı'na ve daha nice nice diğer tiyatral skandallara karşı çıkabilecek küçücük bir yüreğe sahip olamayan yüreksizler, hamaset ve sloganın ötesine gitme şansı bulunmayan ve dolayısıyla, bu nedenle gerçek muhalefeti gölgeleyen eylemlerle gusül aptesti almaya, LİNÇ dosyasını kapatmaya, "maymuna bak" demeye çalışıyorlar!!

Gerisi laf-ü güzaftır! Gerisi vıdı vıdıdır!! Gerisi osuruktan tayyare selam söyle o yaredir!!! (HB)


***


Ayrıca bakınız:

Orospu çocuğu Burak Caney, LİNÇÇİ Ahmet Ertuğrul Timur mu, yoksa orospu çocuğu Burak Caney "TiyatroHaber" e-posta adresini çakma olarak mı kullanmış?

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından yayıncı Ahmet Ertuğrul Timur, orospu çocuğu Burak Caney'in kendisi olmadığını dile getiren bir açıklamada bulundu!


***


LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi