11 Ocak 2011 Salı

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından yayıncı Ahmet Ertuğrul Timur, orospu çocuğu Burak Caney'in kendisi olmadığını dile getiren bir açıklamada bulundu!

Açıklamamdır


kimden www.tiyatrohaber.net
kime tiyatroyun@gmail.com
tarih 11 Ocak 2011 23:26
konu Açıklamamdır
gönderen gmail.com
imzalayan gmail.com
ayrıntıları gizle 23:26 (2 saat önce)


Sayın Hilmi Bulunmaz,

Sitenizde yer alan Burak Caney adlı kişinin tiyatrohaber@gmail.com adlı emaili kullnması ile tiyatrohaber.net sitesinin isim benzerliğinden yola çıkarak benzetme yoluyla yönelttiğiniz suçlamaya dair açıklamamdır.

Bilindiği gibi gmail, hotmail, yahoo gibi ücretsiz mail hizmeti veren firmalardan mail adresi çıkarmak için ilk başvuran kişi bu mail adreslerini alabilmektedir.

Ne yazık ki birileri benden önce davrandığı için ben gmailden ne tiyatrom@gmail.com adresini , ne de tiyatrohaber@gmail.com adresini alamaıştım. Her ikisini de benden önce davranmış olan başkaları almıştır.

Bu nedenledir ki Tiyatrohabr sitesinin mail adresi tiyatrohaber@gmail.com şeklinde değil mecburen tercih etmek zorunda kaldığımız tiyatrohabernet@gmail.com şeklindedir. Bu sitemizden de görülebilir.

Benzerlik konusuna gelince,

Ben Burak Caney adlı kişinin tiyatrohaber@ şeklinde bir email kullandığını bilmiyordum bana bu adresle mail geldiğini de hatırlamıyorum. Eğer ki Burak Caney adıyla kötü bir şöhrete sahip kişinin bu adresi mail olarak kullanmış olduğunu bilsem yada hatırlasam ikinci bir tiyatro sitesi açarken doğrusu bu kötü şöhretli kişiden dolayı bu adresi alıp almamakta biraz olsun tereddüt ederdim.

Sayın Bulunmaz,

Biliyorsunuz ki Burak Caney adlı kişi zaman zaman her birimizi çağrıştıracak sahte çokça ada başvurmuştur. Bunlardan en başta geleni de sizin site adınızı çağrıştıracak site adresleri kullanmasıdır. tiyatrooyun.org , tiyatrooyun.blogspot.com hatta komik denecek costumbuktel ve hatırlayamadığım benzer adlar,

Farklı isimler, farklı farklı mail adresleri kullanıp hedef saptırmalar denemiştir. Hatta oraya buraya yolladığı maillere eklediği eklentilerde her birimizi töhmet altında bırakacak sözde ipuçları bırakmayı deneyecek kadar alçalabilmiştir.

Dolaysıyla bir benzeşmeden yola çıkarak elbette hiç kimsenin suçlanması, töhmet altında bırakılması doğru olmayacaktır. Geçmişte de kasıtlı olarak bırakılmış bazı sözde ipuçları nedeniyle bana dair kuşkular belirdiğinde bu konuda görevlenirdiğiniz Kazım Şimşek arkadaşıma dilediği tüm bilgileri sunmuş hatta diliyorsa evimde, işyerimde bilgisayarlarımı inceleyebileceğini belirtip davet etmiş, onun sorduğu tüm soru ve yönlendirmelerin ardından Kazım beyin bu kişinin ben olmadığım yönünde düşüncesini açıklamasıyla noktalamıştık. Fakat Burak Caney'in bilinmezliği zaman zaman herkesi töhmet altında bıraktı. Hatta ondan en fazla zarar gören , en fazla saldırdığı kişiler olmanıza rağmen sizin Burak Caney olma ihtimaliniz bile dile getirilebildi. Keşke bu kötü şöhretli kişinin izlerini sıcağı sıcağına takip edip ortaya serebilseydik. Ona ödül verenlere, onun adına gidip ödülü alan kişilere kimdir bu ödüle lyık gördüğünüz kişi açıklayın diye sorabilseydik... Onu site açtığı zaman kocaman haber yapan Radikal (yanlış hatırlıyor olabilirim NTVMSNBC de olabilir) muhabirine kimdir bu torpilli denecek boyutlarda açtığı siteyi haber yaptığın kişi diye sorabilseydik.

Son söz olarak Tiyatrohaber.net resmi tescilli uluslararası domain kayıtlarıyla kayıtlı bir domain adresidir, tiyatrohaber@gmail ise bize ait değildir, Ne zaman kim tarafından alınıp kullanıldığı da benim veya tiyatrohaber.net e katkıda bulunan hiç bir arkadaşımın iradesi dahilinde değildir.

Bilgilerinize

A.E.Timur


***


Ayrıca bakınız:

Orospu çocuğu Burak Caney, LİNÇÇİ Ahmet Ertuğrul Timur mu, yoksa orospu çocuğu Burak Caney "TiyatroHaber" e-posta adresini çakma olarak mı kullanmış?