30 Ocak 2011 Pazar

DİKKAT, (Kendi reklâm kulelerine sahip çıkamayacak kadar inisiyatifsiz İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda) LİNÇÇİ VAR!

Benim, halkımın, tüyü bitmemiş yetimin verdiği vergilerle beslenen Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü İstanbul Devlet Tiyatrosu, bana, halkıma, tüyü bitmemiş yetime hiç sormadan, bizim görüşlerimizin hiçbirini asla ciddiye almadan, bana, halkıma, tüyü bitmemiş yetime hiçbir katkısı bulunmayan, sadece Çorumlu LİNÇÇİ yazar Tuncer Cücenoğlu'nun biraz daha zengin olabilmesi için, Çorumlu LİNÇÇİ yazar Tuncer Cücenoğlu'nun yazdığı(?!) oyunlarını sahneleyerek, benim, halkımın, tüyü bitmemiş yetimin verdiği vergilerin çarçur edilmesine neden oluyor!

Ben, halkım, tüyü bitmemiş yetim, istemeyerek de olsa, vergi verdiğimiz için, vergilerimizin kimlere, nasıl, neden kullandırıldığının hesabını sormakla, kendimize olan saygımızı ayakta tutmaya özen gösteriyoruz. Ancak, Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Lemi Bilgin ve İstanbul Devlet Tiyatrosu Müdürü Şakir Gürzumar, İstanbul Devlet Tiyatrosu reklâm kulelerine sahip çıkamadıkları gibi, bir de LİNÇÇİ yazarların(?!) oyunlarını(?!) sahneleterek, beni, halkımı, tüyü bitmemiş yetimi ipine bile takmadıklarını kanıtlamış oluyorlar!!!

12 Eylül Faşizmi'nin hızla, hem de şimşek hızıyla ölüme sürüklediği Ruhi Su'nun o güzelim sesiyle dile getirdiği gibi;

........."Sabahın bir sahibi var
..........Sorarlar bir gün sorarlar
..........Biter bu dertler, acılar
..........Sararlar bir gün, sararlar"

(HB)


***


Kadın Sığınağı
Yazan: Tuncer Cücenoğlu
Yöneten: Serpil Tamur
Dekor Tasarım: Şirin Dağtekin Yenen
Giysi Tasarım: Şirin Dağtekin Yenen
Işık Tasarım: Ayhan Güldağları
Dans Düzeni: Yeşim Alıç
Dramaturg: Günay Ertekin

Rol Dağılımı:
Defne Yalnız, Hayat Olcay, Ayla Baki, Fatma Öney, Gamze Yapar Şendil, Melek Gökçer, Müge Arıcılar, Şule Gezgöç, Öykü Başar, Tuğçe Şartekin, Şenay Kösem

Konu:
Farklı nedenlerden, bir kadın sığınma evine toplanmış kadınların yaşamlarından kısa bir günün anlatıldığı bu oyun, gazetelerin 3. Sayfalarında okuduğumuz hayatları gözler önüne sererek, kadına yönelik şiddeti ve istismarı sorgulamaktadır.

(Kaynak: İstanbul Devlet Tiyatrosu)


***


Ayrıca bakınız: "'Çığ' aslında nedir, neyi sarsıyor?"

LİNÇÇİ Tuncer Cücenoğlu'nun "Che incileri"!

Devlet Tiyatroları'nda Oktay Koruna diye bir "sanatçı" mı var?

Coşkun Büktel; benim, halkımın, tüyü bitmemiş yetimin verdiği vergilerle beslenen Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Lemi Bilgin'i sorumluluğa çağırıyor!

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Mitos-Boyut'un yayınladığı Çorumlu LİNÇÇİ yazar Tuncer Cücenoğlu'nun hiçbir kitabını asla satın alıp okumuyoruz!!!


***


LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi