7 Kasım 2010 Pazar

Ben, T.C. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ı yuhalamadığım hâlde Günay'ı kapak yapan LİNÇÇİ M. Ş. Demirkanlı tarafından savcılığa verildim! (HB)

Türkiye'de sanat yapmak, Almanya'da sanat yapmaya benzemiyor. Türkiye'de sanat yapan herhangi bir kişi, hele ki, gerçekçi ve/ya sosyalist bir dünya görüşüne sahipse, öncelikle "meslektaşları" tarafından imha edilmek istenir. Ne demek istediğimi algılayabilip özümsemek için, şu linklerin ucundaki konulara vakıf olmanız gerekir:

1 - Bir iftiranın bataklık anatomisi!
2 -
Linç imzacıları listesi

Gerçekçi yazar Coşkun Büktel'le sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarını imha etmek için, tam 1100 kişi biraraya gelerek, Türkiye tiyatro tarihinde ilk kez karşılaşılan bir LİNÇ KAMPANYASI düzenlediler. Bu kampanyanın ana sponsorlarından Mustafa Şükrü Demirkanlı, Internet ortamındaki LİNÇ KAMPANYASI yıkıcılığına tam olarak inanmamış olacak ki, ayrıca, Avukatı Burhan Gün'e güvenerek, sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz hakkında, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na bir suç duyurusunda bulundu.

LİNÇÇİ ve iftiraalçak Mustafa Şükrü Demirkanlı, sıfırın altındaki yeteneksizliğini örtebilmek için, işi o denli ileri götürdü ki, Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı AKP'li Ertuğrul Günay'ı, Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin kapağına yerleştirdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi zihniyetine karşı tiyatral ve siyasal bir bilinç geliştirmek için büyük bir mücadele veren sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın düşünsel düzlemde de olsa, Internet ortamındaki sanallıkta da olsa, LİNÇ etmeye çalışan LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı gibi bir yalan makinesine sahip olmayan Almanlar, ne kadar sevinseler haklarıdır! (HB)


***


Fatih Akın’ın filmine Almanya’dan ödül


52. Kuzey Almanya Film Festivali’nde, Fatih Akın’ın yönettiği “Soul Kitchen”, “en iyi sinema filmi” kategorisinde Kuzey Almanya Film Ödülü’nü aldı.

LÜBECK AA

Lübeck Tiyatro Salonu’ndaki ödül töreninde Hamburg Eyaleti Kültür Bakanı Reinhard Stuth, ödüllerin açıklanması sırasında, aralarında Akın’ın da bulunduğu bir grup sanatçı tarafından protesto edildi. Akın da Hamburg eyaletinin Kültür Bakanı’nı bir grup sanatçı arkadaşıyla birlikte protesto ettiklerini belirterek, “Altona Müzesi tasarruf gerekçesiyle kapatılmakisteniyor. Bakanı yuhaladım. Müzeler, kütüphaneler kapatılamaz” dedi.

(Kaynak: Milliyet)


***


Ayrıca bakınız:

Mustafa Demirkanlı'nın, önce iftira atıp sonra gizlediği belgeler / 1

Mustafa Demirkanlı'nın, önce iftira atıp sonra gizlediği belgeler / 2

Mustafa Demirkanlı'nın, önce iftira atıp sonra gizlediği belgeler / 3


***


LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi