4 Kasım 2010 Perşembe

LİNÇÇİ Mustafa Demirkanlı'nın önce iftira atıp sonra gizlediği belgeler 1

Oyun'un notu: Aşağıdaki belge, Hüseyin Hilmi Bulunmaz tarafından, İSTANBUL 3. SULH HUKUK HAKİMLİĞİ'NE, 17 Mart 2008 tarihinde tespit ettirilmiştir!

***

Aşağıdaki belge, 1100(?) kişinin desteklediği LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Mustafa Demirkanlı tarafından yönetilen(!) Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin kuyruğu www.tiyatrodergisi.com.tr sitesinde, tabii ki, imzasız olarak yayınlanmış ve işlevini yerine getirdikten, yani iftira atıp tiyatro kamuoyunu yanlış yönlendirdikten sonra, derhal imha edilerek, buhar olup görünmez kılınmıştır.

Ancak...

Biz, işi şansa bırakmayıp, 17 Mart 2008 tarihli İstanbul 3. Sulh Hukuk Hakimliği'ne yönelik olarak yazdığımız bir "tespit dilekçesi" ile bu belgeyi tespit ettirdik. Bizi sanal ortamda, Internet'te LİNÇ etmek isteyenler, şimdi de "hukuk kartı" gösterdiklerinden, biz de "hukuk kartı" anlayışıyla hareket etmeye başlayacağız.

LİNÇÇİ Demirkanlı'nın gizlediği belgeyi okuyunuz! (HB)

***

Tiyatro Sitelerine Tehdit ve Saldırı!

Bir haftadır deneme yayını yapmakta olan www.tiyatrooyun.org tehditle susturulmaya çalışılmış. Tiyatrooyun'un hosting firmasını arayan kimliği belirsiz kişiler. Sitenin yayınını durdurmalarını, gerekiyorsa kendilerine devretmelerini tehditkar bir biçimde istemiş ve sitenin yayını kısa bir süre durmuş.



Bu cür'etkar davranışı kınıyor, bunu gerçekleştirenlerin bir an önce tespit edilmesini bekliyoruz.

EK: Yukarıda açıklanan saldırının faillerini tiyatrooyun.org, Hilmi Bulunmaz ve oğlu Cemal Bulunmaz olarak belgeleriyle açıkladı. Coşkun Büktel ise sitesinde ilk günden beri savunmaya geçerek yayın yapmakta. Tiyatrooyun'un haberinden anlaşıldığı kadarıyla Büktel'in susturma girişimi ile doğrudan ilişkisi tespit edilememiş. Büktel ise işin içinde ne olduğunu ne de olmadığını açıklıyor, ilgisiz bir biçimde Prof. Özdemir Nutku, Oyun Yazarı Tuncer Cücenoğlu ve TEB Başkanı Üstün Akmen'i hedef alan açıklamalarla olayı saptırma çabaları içinde olduğu gözleniyor.

Bulunmaz'lar ve Büktel'den açıklanan belgelere ve iddialara karşı somut bir açıklama yapılmadı. Site susturmaya yönelik girişiminin boyutlarını ve vehametini, tiyatrooyun'dan takip edebilirsiniz.

(Kaynak: http://www.tiyatrodergisi.com.tr/Public/?nid=3669)

***

Bakınız:

LİNÇÇİ Mustafa Demirkanlı'nın önce iftira atıp sonra gizlediği belgeler 1

LİNÇÇİ Mustafa Demirkanlı'nın önce iftira atıp sonra gizlediği belgeler 2

LİNÇÇİ Mustafa Demirkanlı'nın önce iftira atıp sonra gizlediği belgeler 3

LİNÇÇİ Mustafa Demirkanlı'nın önce iftira atıp sonra gizlediği belgeler 4