13 Ağustos 2010 Cuma

(Ucube tiyatrocuların, elini-kolunu nereye koyacağını bilememesi gibi) LİNÇÇİ Ahmet Ertuğrul Timur, sitesinin adını ve rengini ikide bir değiştiriyor!

TİYATROM 11.YILINA GİRERKEN TİYATRO YAYINCILIĞINDA YENİ BİR DÖNEM VE YENİ BİR MODEL BAŞLATIYOR...


Tiyatrom arada kısa ayrılıklar yaşasa da internet dünyamızın ilk tiyatro yayınlarının başında gelen ve tüm tiyatro dünyasının ilgisiyle beslenen bir yayıncılığı 10 yılı aşkın süredir devam ettiriyor. 11.yılımıza girerken internette Tiyatro yayıncılığında yeni bir dönem başlatıyoruz. "Self servis yayıncılık"

İnterneti diğer yayın türlerinden ayıran en önemli özelliklerin başında hızlı yayıncılık olsa gerek. Aylık, haftalık dergiler bir yana internet çoğu kez günlük yayınların hatta TV yayıncılığının da önüne geçerek hızlı yayıncılığı başarabilmekte ve pek çok güncel olay ilk internet üzerinden insanlara ulaştırılmaktadır. Sosyal iletişim ağları ise bu insanlar arası iletişimi daha da hızlandırmış, kişilere olabildiğince denetimsiz hızlı iletişim, (bir anlamda yayıncılık) yolunu açabilmiştir. İnternette tiyatro yayıncılığının ilklerinden olmanın sorumluluğu ile biz bu daha hızlı, daha dakik daha kısıtlamasız yayıncılığa yine öncülük etmeyi görev biliyoruz.

SOSYAL İLETİŞİM AĞLARI GİBİ HIZLI AMA GRUBUNUZLA SINIRLANMADAN TÜM TİYATRO DÜNYASINA SESLENİN...

Facebook, twity Forum sayfaları insanların anında dilediklerince haber duyuru, görüş bildirebildikleri alanlardır. Fakat bu gibi alanlar sadece arkadaş listelerine yada grup, forum üyelerine ulaşılabilen bir nevi kendi çevresinde kalan kapalı devre yayıncılıklardır. Oysa tiyatrom yeni yayını "Tiyatro Haber" yine ciddiyetle bir haber sitesi vasfıyla habercilik yapacak, yine özgün söyleşiler, birbirinden değerli köşe yazarları , oyun tanıtımları ile zengin yayıncılığını sürdürecektir. Fakat yeni tasarımımızla her bir köşe yazarımız istediği her an , tamamen denetimsiz , kısıtlamasız özgürce kendi köşe yazılarını sitemize ekleyebilecektir. Bu anlamda yazarlarımıza kendi elleriyle köşe yazılarını yayına girme, sınırsız özgürlük, sınırsız yazı ekleme olanağını sunuyoruz.

Sadece yazarlarımıza değil tiyatro konusunda haber, duyuru, tanıtım vb. eklemek İSTEYEN HERKES kendi eliyle, kendi klavyesiyle ve dilediğince fotoğrafla zenginleştirerek haberini kendisi girecek günün her saati anında haberler birinci elden, kaynağından SADECE ARKADAŞ LİSTENİZE, ARKADAŞ GRUBUNUZA, KURDUĞUNUZ GRUP YADA FORUM ÜYELERİNE DEĞİL TÜM İNTERNET DÜNYASINA , TÜM TİYATRO SEVERLERE ANINDA ULAŞABİLECEKTİR.

İŞTE BU AMAÇLA YEPYENİ BİR TEKNİK ALTYAPI VE TASARIMLA TİYATROM ALT YAYINI OLARAK TİYATROHABER NET (www.tiyatrohaber.net) YAYINA GEÇMİŞTİR.

TİYATROHABER.NET HİÇ ARA VERMEKSİZİN TİYATROM'UN KALDIĞI YERDEN TİYATRO HABER, YAZI, SÖYLEŞİ, TANITIMLARINI DAHA DA İYİ OLANAKLARLA TÜM İNTERNET KULLANICILARINA ULAŞTIRMAYA BAŞLAMIŞTIR.

ÖTE YANDAN 10 YILLIK TİYATROM ARŞİVİ DAHA DA ZENGİNLEŞEREK, BİNLERİ AŞAN KÖŞE YAZISI, BİNLERCE TİYATRO HABERİ, BİNLERCE OYUNUN TANITIMI, SESLİ GÖRÜNTÜLÜ ARŞİVİ İLE İNTERNETTE KAYNAK SİTE OLARAK VE ZAMAN ZAMAN ZENGİNLEŞEREK www.tiyatrom.org ADRESİ ALTINDA YAYININA DEVAM EDECEKTİR.

ARŞİV VE TİYATRO KAYNAK SİTESİ www.tiyatrom.org YAKINDA YAYINDA OLACAKTIR

TİYATROHABER.NET DENEME YAYININA BAŞLAMIŞTIR LÜTFEN TIKLAYINIZ

www.tiyatrohaber.net

(Kaynak: www.tiyatrom.com)


***


Ayrıca bakınız:
LİNÇÇİ tiyatrom'un bu kaçıncı "dondurma"sı!


***


LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi