9 Ağustos 2010 Pazartesi

LİNÇÇİ tiyatrom'un bu kaçıncı "dondurma"sı!

OKURLARIMIZIN DİKKATİNE : Tiyatrom.com yayınını kısa bir süre dondurmuştur. Muhtemelen Eylül ayında yeniden ve www.tiyatrom.org adresinden devam edecektir.

On yıldır hizmet aldığımız hosting firması her tür yeni tekniğe (php, asp) kapalı bir hizmet sunuyordu ve bu nedenle gündelik otomatik haber sitesi normunda yayıncılık yapamadığımız için zorlanıyor ve size istediğimiz formatta yayın sunamıyorduk. Artık kendimizi teknik olarak biraz aşmanın ve rahatlamanın zamanı geldi geçti. Bu nedenle sezon başlamadan bu yenileşmeyi yaparak sezona hazır olmak istiyoruz. Yayınımız kısa bir aranın ardından ve www.tiyatrom.org olarak yeni bir altyapı ve firmayla yayına girecektir. Bu süreçte çok acil olmadıkça yenileme yapamayacak ve bir süre sonra muhtemelen bu adresteki yayınımıza son verilecektir.

Bilgilerinize
www.tiyatrom.org

(Kaynak: www.tiyatrom.com)


***


LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından LİNÇÇİ Ahmet Ertuğrul Timur (nam-ı diğer 3. Abdülhamid) tarafından yönetilen(?) Internet siteleri, birbiri ardına buhar olup uçuyor.

LİNÇÇİ Ahmet Ertuğrul Timur'un yönettiği(?) Internet sitelerinden bazılarının adlarını sıralayalım:

www.tiyatrom.com
www.medyanoz.net
www.genctiyatro.com
www.fasistler.blogspot.com
www.aetimur.blogspot.com
www.ozgursanat.blogspot.com
www.geocities.com/genctiyatro
www.kanalizasyondan.blogspot.com
www.temiztiyatro.net (1100 LİNÇÇİ yoldaşıyla birlikte)

LİNÇÇİ Ahmet Ertuğrul Timur'un yönettiği(?) LİNÇÇİ yayın yapan www.tiyatrom.com sitesinden alarak, olduğu gibi yayınladığımız yukarıdaki metin, kime sesleniyor?

Okurlara sesleniyor!

Hangi okurlara?...

LİNÇÇİ yayın yapan www.tiyatrom.com okurlarına...

Ben de, LİNÇÇİ yayın yapan www.tiyatrom.com okuru olduğum için, yukarıdaki metin, bana da sesleniyor...

Şimdi, yukarıdaki metnin ilk iki tümcesini okumaya çalışalım...

Neymiş?...

"Tiyatrom.com yayınını kısa bir süre dondurmuş..."

Yukarıdaki altı sözcükten oluşan tümcede adı geçen ve LİNÇÇİ yayın yapan site, "Tiyatrom.com yayınını kısa bir süre dondur"duğuna göre, demek ki, "kısa bir süre" sonra, yani "dondurma" işi biter bitmez, yine aynı adla, aynı adresle, tastamam "Tiyatrom.com" olarak, yayınını kaldığı yerden sürdürecek!

Peki, gerçekten sürdürecek mi?

Yani...

www.tiyatrom.com sitesi, yine aynı adla, aynı adresle, yayınını tastamam sürdürecek mi?

Bu sorunun yanıtını vermeden önce, yukarıdaki metnin ikinci tümcesini okuyalım:

"Muhtemelen Eylül ayında yeniden ve www.tiyatrom.org adresinden devam edecektir."

"Muhtemelen" hangi adresten devam edecektir?

www.tiyatrom.com, www.tiyatrom.org adresinden devam edecektir!

Yani...

www.tiyatrom.com adıyla, adresiyle ve ("muhtemelen") içeriğiyle buhar olacaktır!

Yada...

www.tiyatrom.com adıyla, adresiyle yayın yapan site, www.tiyatrom.org adıyla bir sürgün verecek, yeni bir doğum yaparak, kendisi ölümün soğuk sularına gömülecek...

Sözün özü; www.tiyatrom.com adıyla, adresiyle yayın yapan bu site, LİNÇÇİ Ahmet Ertuğrul Timur'un diğer sitelerinin kaderini paylaşıp, "siteler mezarlığı"na defnedilecek.

Ne diyelim?

Allah rahmet eylesin! Toprağı bol olsun!! Işık içinde yatsın!!! Amin...

Ancak...

www.tiyatrom.com sitesinin babası LİNÇÇİ Ahmet Ertuğrul Timur'u teselli etmek için, kendisine şu sözü veriyoruz:

LİNÇÇİ Ahmet Ertuğrul Timur'un mirasına sahip çıkacağız!

Anısı, mücadelemizi ışık tutacak!!

LİNÇÇİ Ahmet Ertuğrul Timur'un, yüreğimize nakşeden ihanetini asla unutmayacağız!!!

LİNÇÇİ Ahmet Ertuğrul Timur'un yukarıdaki metnini okuyunca, bu metnin üzerinde pek durmamış ve bu metni yayınlamayı bile düşünmemiştim. Çünkü, LİNÇÇİ Ahmet Ertuğrul Timur, hızla, hem de şimşek hızıyla çürüyen Türkiye tiyatrosunun tuzaklarla ve korkuluklarla dolu tarlasında sadece ve sadece bir leş kargası olarak varlığını sürdürüyor.

Nâzım Hikmet'in, "Duvar" adlı şiirinde çok güzel bir imgeyle dile getirdiği şu sözleri, LİNÇÇİ Ahmet Ertuğrul Timur ve dünyanın bütün "LİNÇÇİ Timurlar"ı için, yeniden yayınlıyorum;

Karşı koymuş demektir:
Maddede hareketin,
yürüyen cemiyetin
ezeli kanunlarına.

Neyse...

Daha sonra, Bulunmaz Tiyatro sanatçılarından Kâzım Şimşek'i telefonla arayarak, LİNÇÇİ Ahmet Ertuğrul Timur'un yeni kurnazlığını dile getirip, www.tiyatrom.com sitesinin kapanacağını söyleyince, Kâzım Şimşek'inağzından şöyle bir söz çıktı:

"Ahaaa, yine mi yaaa?!"

Kâzım Şimşek, çok kibar, çok nazik ve çok duyarlı bir insan... Bu sözü ağzından "kaçırırken" hiçbir art niyetle, hiçbir "alay etme" güdüsüyle hareket etmeyip, kibarlığını asla elden bırakmamıştı.

Ben, "Ahaaa, yine mi yaaa?!" sözünü etmesinin verdiği esinle, bu konuda küçük bir yazı yazacağımı söylediğimde, Kâzım Şimşek, defalarca, bu sözün "alay etmek, dalga geçmek" için söylenmediğini, sadece ve sadece LİNÇÇİ Ahmet Ertuğrul Timur'un bilindik bir refleksini dile getiren bir ifade olarak kullanıldığını belirtti.

İşte...

Kâzım Şimşek'in ağzından çıkan "Ahaaa, yine mi yaaa?!" sözü nedeniyle, LİNÇÇİ Ahmet Ertuğrul Timur'un bu ilginç(!) metnini yayınlama ve bu metin hakkında küçük bir yorum yapma gereksinimi duydum... (HB)


***


Ayrıca bakınız:

SANSÜRCÜ, İFTİRACI, LİNÇÇİ A. E. TİMUR (NAM-I DİĞER 3. ABDÜLHAMİD), "TİYATRO MAHALLESİNİN NAMUSUNU KORUYAN ABİ" POZLARINDA YAZILAR YAZMAYA YELTENİYOR!

LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi