15 Ağustos 2010 Pazar

LİNÇÇİLERİN ÇARPIK VE ANTİK RUH DURUMUNUN OLUŞTURDUĞU TRAGEDYAYI ANLAYABİLMEK İÇİN İBRETLE OKUNUP, "OHA, BU KADAR DA OLMAZ YAHU!" DENİLECEK BİR YAZI!

MUTLAKA, AMA MUTLAKA OKUNUP ÜZERİNDE UZUN UZUN DÜŞÜNÜLMESİ, TAKIR TAKIR TARTIŞILMASI GEREKEN ÇOK SAÇMA BİR YAZI!

BU DENLİ DÜZEYSİZ VE BU DENLİ SAÇMA BİR YAZIYI ANCAK BİR LİNÇÇİ YAZABİLİRDİ!!

BU DENLİ ANLAMSIZ VE HİÇBİR KAMUSAL YARARI OLMAYAN BİR YAZI, ANCAK BİR LİNÇÇİYE KARŞI YAZILABİLİRDİ!!!

EVET, YANILMADINIZ; BU DÜZEYSİZ, BU SAÇMA, BU ANLAMSIZ VE HİÇBİR KAMUSAL YARARI OLMAYAN BU YAZIYI BİR LİNÇÇİ YAZDI!

EVET, ASLA YANILMADINIZ; BU HİÇBİR KAMUSAL YARARI OLMAYAN, BU ANLAMSIZ, BU SAÇMA VE BU DÜZEYSİZ YAZI BİR LİNÇÇİYE KARŞI YAZILDI!!

KÖPEK KÖPEĞİ ISIRMAZ; AMA LİNÇÇİ LİNÇÇİLİNÇ ETMEK İSTER!!!

LÜTFEN HARARETLE TIKLAYINIZ: ÇÖP ADAM KURHAN'IN ÇÖP KUTUSU / 12 SİDİK YARIŞINA GİREN LİNÇÇİLERİN AYNI ZAMANDA BİRBİRİNE GİRDİKLERİNİ KANITLAYAN ÇİŞ VE KUSMUK KOKULU UTANÇ BELGESİ


***


Bileyci, Feci Felsefeci, Müşteki ve tabii ki LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan Efendi'nin, her zamanki gibi, saçmalama hakkını tepe tepe kullandığı ve yukarıda linkini verdiğimiz "TİYATROM ve Ertuğrul Faciası" başlıklı yazısını hararetle okumanızı önerirken, bizim attığımız başlıkta "KUSMUK" sözcüğünü özellikle kullandık. Bunun nedenini anlayabilmeniz için, Bileyci, Feci Felsefeci, Müşteki ve tabii ki LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan Efendi'nin çalakalem ve/ya rastgele "rast perdesinde bir makam" olan Kürdîli Hicazkâr'ı çağrıştıran Mimesis Dili'yle kaleme aldığı "Feridun Çetinkaya’nın Irkçılığın Avukatlığına Soyunması Neyi İma Ediyor?" başlıklı bir başka saçma yazısından, (cımbız bulamadığmız için) henüz yeni bileylediğmiz bir bıçak darbesiyle aldığımız birkaç tadımlığı dikkatinize sunuyoruz. (HB)


***


Bileyci, Feci Felsefeci, Müşteki ve tabii ki LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan Efendi, "Feridun Çetinkaya’nın Irkçılığın Avukatlığına Soyunması Neyi İma Ediyor?" başlıklı yazısında diyor ki:

(...)

"Feridun Çetinkaya’nın bugüne kadar açık bir küfür ya da hakarete başvurduğuna tanık olmadım. Küfür ve hakaretin sınırında dolaşıyor dolaşmasına, ama genelde kendi yarattığı kusmuk havuzunda boğulup bir süre ortadan kayboluyor. Bu kusmuk havuzunda bir sızıntı olmalı ki, daha sonra yine ortaya çıkıyor yeniden kusmaya, daha kibar ifadeyle yeniden zırvalamaya devam ediyor.

Son olarak 'Türkiye Tiyatrolar Birliği değil 'Türkiye Tiyatrolar Çiğliği': Türkiye Tiyatro Kurultayı değil ‘Türkiye Linçsever Tiyatrolar Kurultayı’ başlıklı yazısında yine kusmuş, yine zırvalamış.

Okurlar haklı olarak soracaktır: Mademki bunlar kusmuktur, zırvadır diyorsun, öyleyse niçin bulaşıyorsun? Sen de pisliğe bulaşmıyor musun?"

(Kaynak: Ömer F. Kurhan, "Feridun Çetinkaya’nın Irkçılığın Avukatlığına Soyunması Neyi İma Ediyor?")


***


Ayrıca bakınız:

"KARANLIĞA KARŞI DURACAKSAK ÖNCE İÇİMİZDEKİ KARANLIKLARDAN , İKİYÜZLÜLÜKLERDEN, ÇİFTE STANDARTLARDAN KURTULMALIYIZ!.."

LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi