22 Ağustos 2010 Pazar

Bir emirle "Serbest Fırka"yı kurduran Atatürk'ün partisi CHP içerisinde parlatılan "eskimiş bakan" Hakan Tarkan, "Ramazan Şenlikleri" düzenlettiriyor!

LİNÇÇİ Ahmet Ertuğrul Timur (nam-ı diğer 3. Abdülhamid), sağ olsun; onun proleter çalışkanlığı sayesinde, Türkiye'deki tiyatral etkinlikler hakkında geniş bir biçimde bilgi sahibi oluyoruz.

LİNÇÇİ Ahmet Ertuğrul Timur (nam-ı diğer 3. Abdülhamid), kendisi bir proleter olmasına karşın, Türkiye tiyatrosunu hızla, hem de şimşek hızıyla kirleten 1100(?) kişilik alçaklar ordusunun imzaladığı LİNÇ KAMPANYASI ("kirli tiyatro") sürecine katılıp, kirli olduğu kadar iğrenç olan bu kampanyanın başını çekenlerden biri olma talihsizliğini yaşamıştır.

LİNÇÇİ Ahmet Ertuğrul Timur (nam-ı diğer 3. Abdülhamid), bir proleter olmasına ve proleter insanların pusulası olan sosyalizm hakkında kırıntı hâlinde de olsa, birazcık mürekkep yalamasına karşın, bünyesinde çalışmak zorunda kaldığı "Şişli Terakki Lisesi"nin tiyatro salonunu işgal edip, bu lisenin tiyatro etkinlerini ele geçiren LİNÇÇİ Orhan Kurtuldu ve LİNÇÇİ Cüneyt Yalaz'ın emrinde çalışan bir teknik eleman olmanın ötesine geçemediği için, "İttihat Terakki mensubu kılıklı" LİNÇÇİ Orhan Kurtuldu ve "konuşurken iki sözcüğünün arasına kocaman bir kamyon sığacak kadar boşluk bırakması nedeniyle eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'dan bile daha özürlü konuşmacı" LİNÇÇİ Cüneyt Yalaz'ın çarpık ve emek karşıtı görüşlerinin rüzgârına kapılarak, sosyalizm karşıtı bu düşkün ve zavallı kişiler ve bu kişilerin arkasındaki güçlerin oluşturduğu 1100(?) kişilik alçaklar ordusuna katılmış, bu alçaklar ordusuna sadece katılmakla kalmayıp, bu ordunun "bok yedi başı" olmuştur.

LİNÇÇİ Ahmet Ertuğrul Timur'dan (nam-ı diğer 3. Abdülhamid) olma, LİNÇÇİ tiyatrom.com'dan doğma tiyatrohaber.net sitesinden alarak olduğu gibi yayınladığımız aşağıdaki ilginç haberi okuyunuz. (HB)


***


Konak'ta Ramazan Eğlenceleri


Konak Belediyesi Ramazan Eğlencelerinde Bugün “Nurhan DAMCIOĞLU ve Grup Omnitone” Eşliğinde Zeytinlik Mahallesindeyiz.

Konak Belediyesi Ramazan Eğlencelerinde Bugün “Nurhan DAMCIOĞLU ve Grup Omnitone” Eşliğinde Zeytinlik Mahallesindeyiz.

20 AĞUSTOS 2010 CUMA

RAMAZAN EĞLENCELERİ

20.30 Kukla Fiko
21.00 Karagöz Hacivat Gölge Oyunu Gösterisi Hayali Deniz ÖZGÖKBEL
21.30 Konser “Nurhan Damcıoğlu ve Grup Omnitone”
Yer: Zeytinlik Mahallesi
Zeytinlik Parkı
1163 Sokak No:2 Yenişehir

(Kaynak: tiyatrohaber.net)


***


Ayrıca bakınız:

LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi