4 Haziran 2010 Cuma

Kendini tanıtıp satışını artırmak için Deniz Gezmiş'in adını bile kullanan BİRGün, tiyatro konusunda LİNÇÇİ Adnan Tönel'le LİNÇÇİ Yaşam Kaya'ya teslim

Türkiye devrimci hareketinin simgesi Deniz Gezmiş'in adını kullanarak "yayın politikası" belirleyen BİRGün gazetesi, tiyatral konularda devrimci kişilere güvenmek yerine, tamamıyla LİNÇÇİ kişilere güvenip, bu LİNÇÇİ kişilerin insafına teslim olmayı yeğliyor. Kanserli bir hastanın çaresizliğine benzer bir çaresizlik içerisinde bulunan ve sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'a "YANIT HAKKI" bile tanımayacak kadar anti-demokrat davranıp, evrensel insan haklarına aykırı hareket eden SANSÜRCÜ gazete BİRGün, Türkiye tiyatrosunu hızla, hem de şimşek hızıyla zehirleyen ve bu tiyatronun bütün hücrelerinin en derin yerlerine kadar kanserojen sinyaller yollayan LİNÇÇİ kişilere yardım ve yataklık ediyor. LİNÇÇİ Yrd. Doç. Dr. Adnan Tönel'le "Shakespeare cahili", amatör gazeteci, LİNÇÇİ Yaşam Kaya'yı bağrına basıp devrimci tiyatral düşleri kirleten BİRGün gazetesinin bu anlaşılmaz tutumunu, tüm devrimci duygularımızla lanetliyor, bu LİNÇÇİ kişileri bağrına basmayı sürdürdükçe BİRGün gazetesini asla okumuyoruz!

Türkiye tiyatrosunu zehirleyen LİNÇÇİ kişilerin yazılarından birer örnek sunuyoruz. (HB)

LİNÇÇİ Yrd. Doç. Dr. Adnan Tönel:

"1. ÇANAKKALE TROİA FİLM FESTİVALİ GÜN SAYIYOR"

LİNÇÇİ Yaşam Kaya:

"İSTANBUL TİYATRO FESTİVALİ’NDE ÖLÜ BİR OYUN…"

.

***

.

Ayrıca bakınız:

Coşkun Büktel. Kültür Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü İstanbul Devlet Tiyatrosu ışıkçısı Enver Başar'ın paraziti Yaşam Kaya'yı irdeliyor!

"Meta estetiği hizmetçisi" Sayın LİNÇÇİ Yrd. Doç. Dr. Adnan Tönel, SANSÜRCÜ BİRGün gazetesindeki köşesini tamamıyla kişisel çıkarları için kullanıyor!

.

***

.

LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi