27 Haziran 2010 Pazar

Hilmi Bulunmaz'ın "LİNÇ" edilmesi için düzenlenen "yeni" bir komplonun bir parçası olan aristofanes34@mynet.com için şimdilik soru soruyoruz!

Yeni bir Burak Caney vakası mı?

LİNÇÇİ Oyun Yazarları ve Çevirmenleri Derneği'nin (OYÇED) iç yazışmasını aristofanes34@mynet.com "imzasıyla" bize gönderen ve aşağıda linkini verdiğimiz metnin yazarı kim?

LİNÇÇİ OYÇED'in iç yazışmasını bize gönderen LİNÇÇİ Oyun Yazarları ve Çevirmenleri Derneği üyesinin metnini okumak ve bu derneğin ne tür komplo teorileriyle iç içe yönetildiğinin ayrımına varabilmek için, lütfen TIKLAYINIZ:

LİNÇ KAMPANYATÖRÜ Oyun Yazarları ve Çevirmenleri Derneği yöneticileri duyarlılık gösterip, iç yazışmalarını bile bize gönderme kararı almışa benziyor!

***

Ayrıca bakınız:

LİNÇ KAMPANYASI imzacıları, gayrimeşrudan meşruya, illegalden legale, yasadışından yasala çıkmaya yeltenirlerken, insanî değerlere sırt çeviriyorlar!

LİNÇÇİ Oyun Yazarları ve Çevirmenleri Derneği (OYÇED) Genel Sekreteri Avukat Burhan Gün'ü "kafaya alan" LİNÇÇİ Mustafa Demirkanlı'dan "hukuk kartı"!!!

LİNÇÇİ Oyun Yazarları ve Çevirmenleri Derneği (OYÇED) Genel Sekreteri Avukat Burhan Gün, aynı zamanda Yeni Tiyatro Dergisi Hukuk Danışmanlığı yapıyor!

LİNÇÇİ Oyun Yazarları ve Çevirmenleri Derneği Genel Sekreteri Avukat Burhan Gün, aynı zamanda Sinema Emekçileri Sendikası Hukuk Danışmanlığı yapıyor!