27 Haziran 2010 Pazar

Hakan Urcu'dan gelen e-postayı yayınlıyoruz!

Oyun'un notu: Aşağıdaki yazıyı, geldiği gibi yayınladık. Ancak, yazıdaki bariz yazım yanlışlarını kırmızı renkle belirtip, doğrularını yeşil harflerle biz yazdık!


***


Buyrun Bunuda (Bunu da) Yayınla Sosyalist Güdük Hilmi

kimden Hakan Urcu
<hakanurcu@gmail.com>kimetiyatroyun@gmail.com
tarih 27 Haziran 2010 16:51
konu Buyrun Bunuda Yayınla Sosyalist Güdük Hilmi
gönderen gmail.com
imzalayan gmail.com
ayrıntıları gizle 16:51 (1 saat önce)

Sevgili komik insan Hilmi.

Bu zamana dek elle tutulur hiç bir (hiçbir) tiyatro çalışmasına imza atmayarak nasıl sanat yapılabiliyor bize en güzel örneği verdin. Coşkun Büktel'in kuyruğundan ayrılmayarak, hayatında tutulabilecek bir ağaca sarıldın. Ve halen kendi iktisadi gücünle internet ortamında ayakta duruyorsun. Seninle aynı ortamı paylaşan ve adam gibi tiyatro sanatıyla ilgilenen bir kişi gösterebilirmisin ? (gösterebilir misin?) Tiyatro fakiri bir grubun içinde debelenip duruyosun. Düşünce yoksunu diyerek sözde aşalama (aşağılama) cüretini gösterdiğin kişi olarak girdiğin polemiklerle beni, defalarca güldürmeyi başardın. Seni ve aileni Trabzon'a davet ediyorum. Cümle hatalarımı ve düşünme fakirliğimi binlerce kilometre öteden değil, yan yana tartışabilelim, çözüm yolları üretebilelim sosyalist güdük Hilmi. Yenge ve kızınıza elimden gelen misafirperverliği göstereceğime emin olabilirsin. Burası Trabzon ve dost canlısı insanlarız. Gerçi İstanbul'da da Trabzonlu'lar (Trabzonlular) olarak misafir ederiz ama ordakiler (oradakiler) gerginliği yoğun kişilerdir. Ayağıma gelmen nezaketen daha doğru olur. Yazımı düzelt öyle yayınla. Rezil olmayalım binlerce takipçine emi.. :)

Hakan URCU


***


Ayrıca bakınız:

LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi