8 Mayıs 2010 Cumartesi

Dramaturgu LİNÇÇİ Ömer F. Kurhan olan Nedim Saban, Kültür Bakanlığı çanağından 48.000 TL alırken bir yandan da televizyon programı sunuculuğu yapıyor!

MAGAZİN TURU


ÖZLEM YILDIZ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Özlem Yıldız sunuculuğunu Nedim Saban ile birlikte üstlendiği Günde 8 programında duygulu anlar yaşadı.

Anneler Günü'ne özel konuların ve sürprizlerin yer aldığı programda Saban, program partneri Yıldız'a bir sürpriz yaptı. Özlem Yıldız'ın oğlu Demir sürpriz konuk olarak stüdyoya geldi. Küçük Demir'in içeri girmesiyle bir an şaşkınlık yaşayan Özlem Yıldız, gözyaşlarına boğuldu.

Demir annesine çiçek, ana sınıfında hazırlanan bir kart ve şiir hediye etti. Özlem Yıldız, kucağına aldığı oğlunu uzun süre bırakmadı.

(Kaynak: Milliyet)


***


Türkiye'dekilerin aksine, Kültür Bakanlığı çanağı yaladığını sanmadığımız Hintli bir topluluktan yepyeni bir oyun daha: "Haath Na Karya Haiyye Vagya"!

LİNÇ KAMPANYASIndan imzasını çeken Nedim Saban'ın (tiyatrokare) sunduğu "Bu Da Benim Ailem" adlı oyun, benimsemediğimiz bir tür olsa da izlenebilir!

Benimsemesek de izlenebilecek bir oyun!


Kültür Bakanlığı çanağı yalayanların sayısı artıp çanak küçüldükçe kavga büyüyor yada çanakçı tiyatrocuların ortak yapımı: "KADIKÖY MEYDAN MUHAREBESİ"

Nedim Saban'ın sahibi olduğu Tiyatro Kare, Kültür Bakanlığı çanağının 48.000 TL'lik bölümünü yalarken, dramaturg olarak Ömer Faruk Kurhan'ı besliyor!

Dramaturgu Ömer F. Kurhan olan "Leyla'nın Evi"nin yazarı Livaneli, "Kemalist imalat"a başladı yada "Her türlü Kemalizm özen ve itinayla tamir edilir!"

Dramaturgu LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan olan Nedim Saban'ın sahneye koyacağı "Leyla'nın Evi" oyunu, LİNÇÇİ Mustafa Demirkanlı'nın sitesinde haber yapıldı!

LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan, LİNÇÇİ olmayan Nedim Saban'a dramaturgluk yapıyor!

Kültür Bakanlığı çanağını yalayan profesyoneller


***


LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi