21 Aralık 2009 Pazartesi

LİNÇÇİLER, yeni yol arayışındalar!

Sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz, ilkel, iftiracı, linççi, bileyci, feci felsefeci Ömer F. Kurhan'ın da yazı yazdığı, linççi Gülhan Avşar'ın sahibi olup, linççi Mustafa Şükrü Demirkanlı tarafından yönetilen Tiyatro... Tiyatro... dergisini incelerken!


Bu sabah gittiğim İzmir'den, bu gece döndüm. Bu nedenle, bir günlüğüne de olsa yayınımız aksadığı için, okurlarımızdan ve izleyicilerimizden özür dileriz.

Ayrıca; ilkel, iftiracı, linççi, bileyci, feci felsefeci Ömer F. Kurhan'ın, "T.C. İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI BASIN BÜROSU" kanalıyla tarafımıza gönderdiği suçlama yazısını kendim değil, "Müracaatı istenen şahsın oğlu Cemal Bulunmaz"ın teslim alması nedeniyle, biraz canım sıkıldı. Oysa ben, beni ve benimle birlikte Coşkun Büktel'i susturmak için her yola başvuran kişilerden biri olan Ömer F. Kurhan'ın gönderdiği suçlama yazısını, kendi imzamla almak isterdim! Neyse; ilkel, iftiracı, linççi, bileyci, feci felsefeci Ömer F. Kurhan'ın bana göndereceği yeni bir suçlamayı, bir dahaki sefere umarım kendi imzamla teslim alırım!!!

Kendilerine ait ilkel, iftiracı, linççi, bileyci, feci felsefeci "özel hukuku" bize işlemeyince, "klasik hukuka" başvuran Ömer F. Kurhan'a gerekli yanıtı mutlaka vereceğiz! (HB / 21 Aralık 2009)

***

Ayrıca bakınız:

T.C. İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI BASIN BÜROSU'NUN İSTANBUL EMNİYET GÜVENLİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNE GÖNDERDİĞİ MÜŞTEKİ ÖMER FARUK KURHAN'IN DİLEKÇESİ...

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi