18 Haziran 2009 Perşembe

Linç ÇAĞRICILARına DESTEK VEREN TOPLULUKLARdan Yenikapı Tiyatrosu, linççi Orhan Aydın'la (Nevzat Müdür) Fransız Kültür Merkezi'nde tiyatro konuşacak!

Orhan Aydın, Adanalı dizisinde de oynuyor!


"ORHAN AYDIN (NEVZAT MÜDÜR) Adanalı ve Maraz Ali'yi küçüklükten beri tanımaktadır. Adanalı'nın İstanbul'a geri çağrılmasını da Nevzat Müdür teklif eder. Adanalı ile Nevzat Müdür arasında özel bir dostluk bulunmaktadır."

(Bakınız: ADANALI)


Türkiye dramatik yazarlığının Everest'i ve "Türk dilinde yazılmış en iyi oyun" olan Theope'nin yazarı Coşkun Büktel ile Bulunmaz Tiyatro yöneticisi sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarını imha etmek için, "KINIYORUZ!" başlıklı aldatıcı bir linç kampanyası başlatan yalan makinesi, küfürbaz, linç kampanyası ana sponsorlarından Mustafa Demirkanlı, Ahmet Ertuğrul Timur, Ömer F. Kurhan, Yaşam Kaya, İsmail Can Törtop gibi tiyatro sanatını kirletenlerin kuyruğuna takılan Adanalı dizisinin Nevzat Müdür'ü Orhan Aydın, Yenikapı Tiyatrosu'nun konuğu olacak. Yenikapı Tiyatrosu'nun bize gönderdiği haberi, olduğu gibi yayınlıyoruz. (HB)


***


(tiyatrolar birliği)
Orhan Aydın 20 Haziran'da Fransız Kültür'de


Temel Demirer ve Muzaffer İzgü'den sonra Yenikapı Tiyatrosu söyleşilerine Orhan Aydın'la devam ediyor !

Orhan Aydın 20 Haziran Cumartesi günü Yenikapı Tiyatrosu'nun davetlisi olarak Fransız Kültür Merkezinde saat:12.30'da "tiyatro" konulu bir söyleşi yapacaktır. tüm sanatseverler davetlidir.

20 Haziran Cumartesi
12.30
yer: Fransız Kültür Merkezi (Alsancak 9 eylül üniversitesi yanı, tevfik fikret lisesi yanı, fransız konsolosluğu karşısında)
irtibat : 0 507 227 58 97
yenikapi@gmail.com

***

OYUN'un notu: Yukarıdaki metni geldiği gibi yayınladık!

Ayrıca bakınız: Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!