10 Şubat 2008 Pazar

3. Abdülhamid, lağım sıçanını destekliyor!

Yukarıdaki gibi yüzlerce fotomontajla kişilik haklarımıza saldıran piç Burak Caney, Coşkun Büktel ve Hilmi Bulunmaz'ı karalamak için hızla yalan üretiyor...

(Bakınız: Bulunmaz, 8 Şubat 2008 /
"Lağım sıçanı Burak Caney, iyice boka batıyor!")

***

Şimdiye dek Mustafa Demirkanlı, 3. Abdülhamid, Yaşam Kaya ve Hamit Demir; Burak Caney'i desteklediler. Onları, her fırsatta eleştirdik. Sadece eleştirdik. Ancak bundan böyle, kişisel haklarımıza saldıran piç Burak Caney'in yaptığı çirkinlikleri izledikten sonra, hala Caney pisliğini destekleyenler olursa; onlara şerefsiz, orospu çocuğu olarak sesleneceğim. Yineliyorum; şimdiye dek destekleyenler eleştirilirken, bundan böyle destekleyenler orospu çocuğu olarak değerlendirilecek!...

(Bakınız: Bulunmaz, / 2 Şubat 2008 "Piç Burak Caney'in hazırladığı video!")

***

GÜNCELLEME (10 Şubat 2008):

Burak Caney'i bir kez daha sanal mezarlığa gömdük

Burak Caney takma ismini kullanan lağım sıçanı sapığımız, suç delillerini yok etmek amacıyla, sonunda, (çift "oo"lu) tiyatrooyun adlı "lağım çukurunu" tümüyle kapattı. Ama takma isimli korkak sapığın Büktel ve Bulunmaz aleyhinde kamuoyu oluşturmak üzere yayınladığı iftiralar ve bizim kişilik haklarımıza hakaret niteliğindeki fotoğraflar ve fotomontajlar yayınlandıkları ilk günden beri, hilmibulunmaz.com'da da sergilenmekteydiler ve Büktel ile Bulunmaz, sansürcülerin tersine, yayınladıkları hiçbir şeyi silmedikleri (tükürdüklerini yalamadıkları) için Burak Caney'in "yaratıcı zekâsının"(!) müstesna ürünleri olan o fotoğraf ve fotomontajlar hilmibulunmaz.com'da hâlâ görülebilir. (Bakınız: "Burak Caney'in fotoğraf sergisi" .)

(Bakınız:
"Büktel'in yazınsal değneği!")

***

Yukarıda sunduğumuz, bize (Büktel ve Bulunmaz'a) ait olan belgelerden sonra, şimdi de bugün yayımlanan tiyatrom.com sitesi padişahı 3. Abdülhamid'in sürmanşet haberini iletelim:

TİYATRO DÜNYASI BU KEZ KÜFÜRBAZLARA KARŞI SEFERBER OLDU!
Tiyatro dünyasından çok sayıda insan bu defa ne AKP'li belediye, ne Kültür Bakanlığına karşı değil Biri amatör tiyatrocu, diğeri yazar iki kişinin tiyatro dünyasına karşı kurduğu küfür ittifakını protesto için bir kampanya başlattı. Daha önce de tiyatro dünyasının saygın isimlerine karşı saygısızca çıkışları ile tanınan internet üzerinden aralarında Prof.Özdemir Nutku, Tuncer Cücenoğlu, Doç.Dr. Nurhan Tekerek, Prof.Semih Çelenk gibi isimleri ve Tiyatro Derneklerini hedef alan, kaybettiğimiz değerli tiyatro sanatçısı Mehmet Akan gibi sanatçıların dahi ardından ağır ithamlarda bulunan zaman zaman da eleştiriden çok hakarete varan tarzda yayınlar yapan ve bu tacizlerinde işbirliği içinde olan ikili yine küfürlerle dolu bir yazılarını yayınlamayı reddetmemizin ardından sitemizi sansürcü ilan ederek gerek sitemiz, gerek editörümüz, gerekse diğer yazarlarımız hakkında ağır sözler etmekten de geri durmamıştı. Sitemiz yazarlarına ilişkin olarak küfürlü videolarında değerlendirmeleri "Bir sürü çoluk çocuk yeni yetme" şeklinde olmuştu. KÜFÜR ETMEK İÇİN ÖZEL VİDEO KAYDI YAPTIRDI Polemik halinde oldukları bir diğer tiyatro yayıncısına ve onunla birlikte destekçisi saydıkları sitemiz editörü Ertuğrul Timur'a, Tiyatro Dergisi editörü Mustafa Demirkanlı'ya, Tiyatronline editörü Yaşam Kaya'ya , Gölge Tiyatro Editörü Hamit Demir'e ve destekleyecek tüm tiyatro insanlarına çok ağır sövgülerle dolu video kaydı yapıp internet üzerinden yayına verdiler. AÇIK AÇIK KÜFÜR ETTİLER AMA TERS TEPTİ TİYATRO DÜNYASI BU KÜFÜRBAZLARA KARŞI KENETLENDİ Gerek Video kaydı ile gerekse her ikisi de ayrı ayrı internet sitelerinden görüntülü, sesli ve yazılı olarak defalarca küfür ederken destekleyecekleri de küfüre dahil eden ikiliye inat bir haftada 170'i aşan aralarında ünlü tiyatro insanlarımızın da bulunduğu genç, yaşlı tiyatrocu ve tiyatroseverler kenetlendi ve facebook'da kurulan bir grup üzerinden destekçilere küfüre inat destek verdi.Grubun önümüzdeki günlerde suç duyurusunda bulunarak toplu dava açması düşünülüyor. Okurlarımız küfürlü video kaydını, yazılı materyalleri görmek ve bu tepkiye ortak olmak için facebook üzerinden gruba üye olabilir Kendi eserleriyle ilgili olarak kendileriyle aynı düşünmediğimiz ve en son küfürlü bir makalelerine yer vermediğimiz için sitemize, yazarlarımıza ve editörümüze yönelik yazılarını görmezden gelmeyi tercih ettiğimiz bu ikiliyi bize yönelik yazdıkları için olmasa da tiyatro dünyasının geneline yönelik bu saygısız, saldırgan ve son noktada küfürbazlığa varan tutumları nedeniyle kınıyor okurlarımızı da kınamaya davet ediyoruz.

(Kaynak: 3. Abdülhamid, tiyatrom.com)

***

Yorum mu?...

Daha sonra!...