23 Kasım 2013 Cumartesi

Eyyüp Fırat Kuyurtar ile Mesut Bulut, verdikleri dilekçede saçmalamışlar!

28.10.2013


İSTANBUL 25. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ'NE

DOSYA NO: 2013/78 Esas


DAVACI: EYYÜP FIRAT KUYURTAR


VEKİLİ: Av. Mesut BULUT


KONU: Davalı cevap dilekçesindeki delillere, cevap dilekçesine itirazlarımız ile karar verilmesi talebimizdir.


AÇIKLAMALAR


1- DAVALI DELİLLERİNE İTİRAZIMIZ


A- Davalı cevap dilekçesi ekine bir takım dosyalara ait bilgiler vererek bu dosyaları delil olarak göstermiştir. Sayın Mahkeme bu dosyaların önemli bölümünü toplamıştır. Davalının delil olarak gösterdiği işbu dosyalarda müvekkilim taraf değildir. Müvekkilim bu dosyalarda vekil - müdafi de değildir. Müvekkilimin taraf olmadığı işbu dosyaların konulmasının sebebi yargılamayı uzatma çabasıdır.


B- Dosya tanıklarının hangi konularda tanıklık yapacakları belirli olmadığı gibi, tanıkların nitelikleri, müvekkilime karşı yapılan eylemlerin internet ortamından gerçekleştirilmesi, bu tanıkların müvekkilim ile hiç bir ilgilerinin olmaması, daha önce hiç karşılaşmamaları nedenleriyle tanıklıklarına itiraz ediyoruz.


İşbu nedenle davalının delillerine itiraz ediyoruz.


2- CEVAP DİLEKÇESİNE İTİRAZLARIMIZ


Davalının cevap dilekçesindeki ifadeleri hukuken münasebetsiz evrak niteliğindedir. Davayı uzatmamak adına bu konudaki itirazlarımızı gündeme getirmiyoruz. Davalı açılan davalardaki düşük tutarlı manevi tazminat bedellerinden güç alarak eylemlerine devam etmektedir. Ticaret sicil kayıtlarından da anlaşılacağı üzere mali varlığı iyi olan davalı adeta hukuk düzeni ile alay etmekte, kişilerin huzur ve sükununa malvarlığı ile saldırıda bulunmaktadır. 01.10.2013 tarihli dilekçemizde de ifade ettiğimiz üzere davalının saldırıları internet ortamından kesilmeden devam etmektedir.


Davalı cevap dilekçesinde dava konusu eylemler hususunda bir inkar içinde olmamıştır. İşbu noktada araştırılacak başkaca bir husus olmadığı kanaatimiz nedeniyle, dava dilekçemizdeki taleplerimiz doğrultusunda Sayın Mahkemeden karar vermesine arz ve talep ediyoruz.


Davacı vekili

Av.Mesut Bulut

***


Ayrıca bakınız:


Bulunmaz, Av. Eyyüp Fırat Kuyurtar ve Av. Mesut Bulut'a ders veriyor...