8 Nisan 2013 Pazartesi

Mustafa Şükrü Demirkanlı yepyeni bir avukat tuttu: REYHAN KAYIŞLI...

AV. REYHAN KAYIŞLI

İstanbul Barosu Sicil: 42667


1981 yılında Adana'nın Karataş İlçesi'nde doğdu.


1999 yılında Antalya Yabancı Dil Ağırlıklı Karatay Lisesi'nden mezun olarak İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne başladı. 2003 yılında üniversiteden mezun oldu.


Aynı yıl Antalya Barosu'nda stajını tamamladı.


2004 yılından 2011 yılına kadar Adana'da avukatlık yaptı. 2011 yılı başından bu yana da İstanbul'da aile, gayrı menkul, tazminat, iş ve ceza hukuku ağırlıklı olarak serbest avukatlık mesleğini yapmaya devam etmektedir.


İngilizce bilmektedir.


Bir dönem Adana Barosu Kadın Hakları Komisyonunda, bir dönem de Tüketici Hakları Komisyonunda görev aldı.


Halen Çağdaş Hukukçular Derneği Adana Şube Yönetim Kurulu üyesidir.


***


Ayrıca bakınız:


LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi Yayın Yönetmeni ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şüpheli Sanık Davalı Mustafa Şükrü Demirkanlı, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın kendisi hakkında 100.000,00 TL'lik (YÜZ BİN TÜRK LİRALIK) tazminat davası açma girişiminde bulunduğunu sezmiş olmalı ki, 25.000 TL gibi küçük bir parayla bizi oyalamak istiyor!


Coşkun Büktel ve Hilmi Bulunmaz'a karşı bir LİNÇ KAMPANYASI düzenleyen Şüpheli Sanık Davalı Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın yeni avukatı Reyhan Kayışlı da, İMZA KAMPANYASI düzenlemiş!


Şüpheli Sanık Davalı Mustafa Şükrü Demirkanlı, SABIKALI imiş!...


Bakalım hangi savcı, hiçbir zaman için tam zamanında, yani ayın birinde yayınlanmayarak, Devlet Tiyatroları ve Şehir Tiyatroları'na zarar veren tiyatro dergilerini besleyen resmî tiyatro kurumların yöneticileri hakkında soruşturma, kovuşturma başlatacak acaba?


Bakalım, hiçbir zaman için tam zamanında yayınlanmayan naylon tiyatro dergilerine reklâm adı altında avuç dolusu para (avanta, bahşiş, diş kirası, iane, iaşe, sadaka, sus payı) vermeyi ısrarla sürdüren resmî tiyatro yöneticileri ne zaman görevden alınacak?


Hilmi Bulunmaz LİNÇÇİ Gülhan Avşar Demirkanlı için itiraz edecek


Şüpheli Sanık Sabıkalı Davalı Demirkanlı'dan Büktel'e ciddi tehdit


Şüpheli Sanık Sabıkalı Davalı Mustafa Şükrü Demirkanlı işleri!...


Yeni Kültür Bakanı Ömer Çelik, bakalım haksız yere reklâm adı altında avuç dolusu para (avanta, bahşiş, diş kirası, iane, iaşe, sadaka, sus payı) alan tiyatro dergilerinin arpasını kesecek mi?